fbpx

Reducerea dramatica a dimensiunii jocului Microsoft Flight Simulator

Reducerea dramatica a dimensiunii jocului Microsoft Flight Simulator

Compania Microsoft din Statele Unite a redus dimensiunea de download a jocului Flight Simulator. Initial, dimensiunea de download era de 170GB, ceea ce i-a determinat pe unii sa nu instaleze acest simulator de zbor. Din fericire, spatiul de download s-a redus drastic.

E destul de clar ca Microsoft Flight Simulator e un joc care ocupa o gramada de spatiu. Acest lucru e justificat, avand in vedere texturile de inalta rezolutie si modelele.

Cu toate acestea, unii nu instaleaza acest joc din cauza dimensiunii sale de 170GB. Din fericire pentru cei care nu au instalat jocul din acest motiv si din cauza consumului de date, compania Microsoft cu sediul in Statele Unite a redus dimensiunea, de la 170GB la 83GB, reducerea fiind de aproximativ 50%.

CITESTE SI:  Noile iPhone-uri ale Apple nu vor putea atinge viteze de download de un gigabit pe secunda. Motivul il aflati aici

Compania Microsoft din Statele Unite nu a dezvaluit cum a reusit sa reduca cu 50% spatiul ocupat de Flight Simulator, cu exceptia faptului ca au fost facute anumite optimizari.

CITESTE SI:  Ce Mac-uri nu vor mai rula aplicatii Windows, indica surse

Jocul pe Steam va fi de aproximativ 700MB, dar asta doar pentru lansator. Flight Simulator in sine va ocupa 83GB. Jocurile din ziua de azi ocupa o cantitate din ce in ce mai mare de spatiu de download si de instalare.

Dar asta din cauza texturilor de inalta rezolutie si a rezolutiei 4K. Pe langa reducerea dimensiunii de download, patch-ul companiei Microsoft va imbunatati lucruri precum navigatia, vremea, avioanele, va remedia bug-uri si asa mai departe.

CITESTE SI:  Waymo are aplicatie pe Play Store. Cine o poate folosi

Ce parere ai despre faptul ca compania Microsoft cu sediul in Statele Unite a redus dimensiunea de download a Flight Simulator cu 50%, de la 170GB la 83GB?

Crezi ca astfel jocul Flight Simulator al Microsoft isi va creste comunitatea de gameri? Ai de gand sa descarci si tu acest simulator de zbor datorita reducerii dimensiunii de download?