fbpx

Pretul pentru aceasta consola de jocuri portabila Valve

Pretul pentru aceasta consola de jocuri portabila Valve

Compania Valve din Statele Unite a dezvaluit o noua consola de jocuri. E portabila si seamana cu Nintendo Switch, doar ca va putea rula jocuri Windows. S-a dezvaluit si la ce pret se va vinde. Ceea ce e interesant e ca dispozitivul va integra un procesor AMD cu o frecventa de pana la 3,5GHz.

In luna mai, se zvonea ca compania Valve din Statele Unite lucra la un dispozitiv similar celui Nintendo Switch, doar ca acesta va putea rula jocuri de tip PC.

CITESTE SI:  LG sustine ca noile laptopuri Gram au autonomie de o zi intreaga

Compania Valve din Statele Unite nu e straina de console pentru ca a explorat in trecut segmentul cu dispozitive precum Steam Machines, desi in acest caz ar fi vorba despre un dispozitiv portabil.

Se pare ca compania Valve din Statele Unite chiar lucra la o consola de jocuri portabila de tip Nintendo Switch, pentru ca a anuntat recent Steam Deck. Aspectul acestui dispozitiv pare un mix de diverse console de jocuri. Conceptul dispozitivului Steam Deck e gen Nintendo Switch, dar dimensiunea pare a fi gen Sega Game Gear.

CITESTE SI:  Ce recunoaste Apple legat de iPhone-urile sale

Cu toate acestea, conform publicatiei IGN, hardware-ul nu e inca finalizat, asa ca s-ar putea ca produsul final sa fie diferit. Dimensiunea ecranului dispozitivului Steam Deck e de 7 inci, iar rezolutia e de 1280×800.

Valve a colaborat cu AMD pentru un procesor de 2,4-3,5GHz si un GPU de 1-1,6GHz. De asemenea, va exista in aceasta consola de jocuri portabila Steam Deck 16GB de RAM si un spatiu de stocare de pana la 512GB care poate fi extins printr-un card SD.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa primul smartphone pliabil al Huawei

Iar acumulatorul va oferi o autonomie de 2-8 ore, in functie de joc. Valve Steam Deck se va vinde in decembrie la un pret de pornire de 399 de dolari.

Ce parere ai despre consola de jocuri portabila Steam Deck (gen Nintendo Switch) cu pret de 399 de dolari a companiei Valve din Statele Unite? Crezi ca va depasi vanzarile consolei Nintendo Switch?