fbpx
Pretul noilor controlere pentru consola de jocuri Nintendo Switch

Pretul noilor controlere pentru consola de jocuri Nintendo Switch

Compania din Japonia a anuntat noi controlere pentru consola de jocuri Nintendo Switch. Designul celor doua gamepad-uri e inspirat de N64 si Sega Genesis. S-a dezvaluit si pretul cu care se vor vinde atunci cand se vor lansa.

Cu aproximativ o saptamana in urma, s-a dezvaluit pe FCC ca e posibil ca compania din Japonia lucreaza la noi controlere pentru acea consola de jocuri.

Acest lucru a fost confirmat de compania japoneza atunci cand a anuntat doua noi gamepad-uri pentru Switch, acestea avand design Nintendo 64 si Sega Genesis.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 64 - Am fost mereu pasionat de curiozitati?

Avand in vedere ca companiile Nintendo si Sega erau rivale in trecut, e interesant faptul ca cele doua companii lucreaza acum impreuna, desi e posibil ca iesirea companiei Sega din businessul hardware poate fi o contributie in aceasta privinta.

Ambele gamepad-uri/ controlere sunt wireless si se vor vinde la un pret de 50 de dolari fiecare. Cu toate acestea, aceste gamepad-uri nu pot fi cumparate de oricine.

CITESTE SI:  Ce autonomie impresionanta si pret are noul MacBook Air M1 al Apple

Similar cu atunci cand Nintendo a lansat gamepad-urile NES for Switch in 2018, aceste noi controlere pot fi cumparate numai de cei care sunt abonati la Switch Online.

Dar ne imaginam ca vor exista gameri care isi vor vinde acele gamepad-uri. Nu au fost oferite informatii despre data de lansare a controlerelor pentru acea consola de jocuri.

Insa, deoarece Nintendo isi va lansa nivelul Expansion Pack Switch Online in octombrie care va debloca jocurile N64 si Genesis, presupunem ca aceste controlere pentru consola de jocuri Switch se vor lansa in acea perioada.

CITESTE SI:  Noua placa grafica AMD Radeon Pro WX 8200 are un pret care te da pe spate

Ce parere ai despre noile controlere gen Nintendo 64 si Sega Genesis lansate de compania din Japonia pentru consola de jocuri Nintendo Switch? Si ce crezi despre pretul de 50 de dolari cu care se vor vinde gamerilor abonati la acel serviciu?