fbpx

Pretul noii console de jocuri ieftine a Microsoft, Xbox Series S

Pretul noii console de jocuri ieftine a Microsoft, Xbox Series S

Compania Microsoft din Statele Unite va lansa in urmatoarea perioada cateva console de jocuri. O consola de jocuri, Xbox Series S, va fi foarte ieftina. De fapt, s-a dezvaluit si la ce pret se va vinde. Doar ca nu e clar inca cu ce pret vine acel pret.

Pe langa lansarea lui Xbox Series X, compania Microsoft din Statele Unite va lansa si Xbox Series S. Aceasta va fi o varianta mai ieftina a Series X, desi in acest moment nu e clar care sunt diferentele dintre cele doua console de jocuri.

CITESTE SI:  In ce conditii pare ca smartphone-ul Pixel 3 se supraincalzeste in timp ce e la incarcat

Dar daca ai bugetul limitat, atunci vei fi incantat sa afli ca Series S va costa 299 de dolari. Acest lucru face ca Xbox Series S sa fie una dintre cele mai ieftine console ale Microsoft de pana in prezent si se afla la egalitate cu pretul de baza al consolei de jocuri One S atunci cand a fost lansata pentru prima data.

Dar inca e mai scumpa decat Xbox One S All Digital Edition care este cu 50 de dolari mai ieftina. Este de fapt impresionant ca Microsoft a reusit sa mentina sub control preturile pentru Series S, mai ales ca se asteapta ca consolele de noua generatie sunt mai scumpe decat predecesoarele.

CITESTE SI:  Cat investeste Facebook intr-un centru de etica AI

Dar specificatiile dispozitivului ieftin Microsoft Xbox Series S nu au fost dezvaluite, asa ca nu e clar ce compromisuri de performanta va avea. Cu toate acestea, se asteapta ca compania Microsoft din Statele Unite va dezvalui oficial aceste detalii in viitorul apropiat, asa ca ar trebui ca in curand sa apara noi informatii de la compania americana. Reveniti aici pentru acele informatii despre dispozitivul ieftin de gaming.

CITESTE SI:  17 lucruri interesante despre Singapore

Ce parere ai? Crezi ca consola de jocuri Xbox Series S ieftina a Microsoft cu pret de 299 de dolari va avea o performanta care nu-i va multumi pe gameri? Sau crezi ca pretul ii va determina pe acei gameri sa se multumeasca cu acea performanta?