fbpx
Pretul consolei de jocuri portabile PlayDate

Pretul consolei de jocuri portabile PlayDate

Consola de jocuri portabila PlayDate e in sfarsit disponibila pentru precomanda. Primele unitati vor fi livrate probabil cel mai devreme in 2022. E un dispozitiv pe care il poti purta in buzunar. Nu ruleaza jocuri foarte uimitoare, e un dispozitiv retro. S-a dezvaluit si pretul la care se va vinde.

In 2019, editorul Panic al Firewatch a anuntat o consola de jocuri portabila interesanta numita PlayDate. Era o consola care putea fi transportata in buzunar, dar ceea ce e interesant e faptul ca include o manivela care poate fi utila in jocuri.

CITESTE SI:  Cum sunt masinile Hot Wheels cu NFC si la ce pret vin

S-a stabilit initial ca acea consola sa se lanseze in 2020, dar se pare ca a fost amanata. Din fericire, daca PlayDate ti-a atras atentia, aceasta consola de jocuri portabila va putea fi precomandata online chiar de acum.

Initial s-a stabilit pentry PlayDate un pret de 149 de dolari, dar se pare acum costa 179 de dolari. Compania estimeaza ca precomenzile plasate acum vor fi livrate cel mai probabil in 2022.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Galaxy Note8 X 99 AVANT are un pret mare

Pentru cei care nu s-au informat, PlayDate e o consola de jocuri cu un ecran de 2,7 inci. Creatorii sai au decis sa integreze un ecran LCD monocrom, ceea ce ii confera un farmec retro.

Cat despre jocuri, exista un concept interesant numit “Seasons” si in care compania va oferi gamerilor doua jocuri noi in fiecare saptamana timp de 12 saptamani.

Deci vor fi in total 24 de jocuri. De asemenea, se va lansa un SDK, asa ca daca esti tentat, poti produce si tu niste productii de gaming pentru PlayDate.

CITESTE SI:  Pretul acumulatorului extern MagSafe al Apple

Ce parere ai despre consola de jocuri portabila retro PlayDate care se va lansa la un pret de 179 de dolari? Te tenteaza un astfel de dispozitiv, avand in vedere ca nu ruleaza niste jocuri foarte impresionante? Si ce crezi despre pret? E un pret justificat?