fbpx
Pretul cardului SSD de 500GB pentru consola de jocuri PS5 a Sony

Pretul cardului SSD de 500GB pentru consola de jocuri PS5 a Sony

Retailerul Walmart a dezvaluit ce pret ar putea avea un card de extindere SSD de 500GB pentru consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia. Bazandu-se pe acest pret pentru modelul de 500GB, s-a estimat ce pret poate avea cel de 1TB pentru Sony PS5.

Din pacate, spre deosebire de PC-uri in cazul carora poti extinde spatiul de stocare prin introducerea unui nou hard disk, pe consolele de jocuri e mai complicat.

De aceea, cardurile de extindere SSD sunt vandute pentru console. Viitoarea consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia va suporta carduri de extindere SSD.

CITESTE SI:  Dell lanseaza noi laptopuri Inspiron 7000 2-in-1. Specificatii oficiale

Iar acum, datorita unei priviri aruncate pe Walmart, s-a descoperit ca acela ar putea costa 115 de dolari. Versiunea observata la Walmart este pentru modelul de 500GB, deci este posibil ca, daca doresti sa extinzi spatiul de stocare al Sony PS5 cu 1TB, va fi nevoie sa scoti din buzunar circa 200 de dolari.

Pentru a va oferi un anumit context, acesta e aproximativ acelasi pret pentru cardul de extindere SSD al consolei de jocuri Xbox Series X. S-a dezvaluit anterior ca, in Australia, un astfel de card SSD de 1TB pentru Sony PS5 ar putea avea un pret de aproximativ 250 de dolari, deci cam acelasi pret.

CITESTE SI:  VIDEO: Specificatiile si pretul lui Google Pixelbook au fost confirmate

Aceste carduri SSD de extindere a spatiului de stocare vor fi o necesitate pentru cei care pastreaza pe console jocurile pe care le-au jucat pana la sfarsit.

Avand in vedere ca jocurile din ziua de azi folosesc grafica de inalta rezolutie, acestea ocupa mai mult spatiu de stocare decat cele lansate acum 10 ani.

CITESTE SI:  Compania care va lansa lentile de contact AR

Drept urmare, chiar daca consola de jocuri PS5 vine cu 1TB de spatiu de stocare (dintre care aproximativ 800GB utilizabili), vei ocupa hard disk-ul intern mai devreme decat ti-ai dori. Sony a confirmat ca vor fi disponibile carduri SSD pentru Sony PS5, dar nu a dezvaluit marcile si ce pret vor avea.