fbpx
Pretul acestui nou controler de jocuri Razer

Pretul acestui nou controler de jocuri Razer

Compania Razer din Statele Unite a dezvaluit un nou controler de jocuri, unul care poate fi o alternativa la cele ale altor companii. Aceasta companie din Statele Unite a dezvaluit si pretul cu care se va vinde. Totusi, unii ar putea considera ca aspectul sau e prea inzorzonat si strident.

Exista o multime de controlere de jocuri pe piata in ziua de azi, dar daca esti de parere ca majoritatea dintre ele nu sunt foarte impresionante, atunci poate ca cel al companiei Razer din Statele Unite e potrivit pentru tine.

CITESTE SI:  De ce Microsoft va lansa jocuri Xbox pentru platforme non-Microsoft

Compania a dezvaluit recent un nou controler de jocuri care se numeste Razer Wolverine V2 Chroma. Acesta apartine de seria de controlere Wolverine a companiei si, dupa cum indica si numele, integreaza iluminare RGB in jurul marginilor.

Desi unii ar putea crede ca aspectul acestuia e strident, altii cred ca e foarte interesant. Wolverine V2 Chroma va include butoane de actiune mecha-tactile si un D-pad care vor oferi gamerilor feedback tactil.

CITESTE SI:  De ce voi lansa un canal de YouTube in engleza, nu in romaneste

Pe langa butoanele obisnuite de pe partea frontala, Razer Wolverine V2 Chroma va include si 6 butoane suplimentare multifunctionale.

Printre acestea se numara patru declansatoare suplimentare si doua butoane carora li se pot asocia functii. Cat despre personalizare, Wolverine V2 Chroma include si butoane thumbstick.

Daca crezi ca acesta e un controler de jocuri potrivit pentru tine, retine faptul ca Razer Wolverine V2 Chroma e disponibil in prezent pentru cumparare prin intermediul site-ului companiei Razer din Statele Unite la un pret de 150 de dolari.

CITESTE SI:  Modul in care Google va aduce Chrome OS si pe alte dispozitive

Ce parere ai despre noul controler de jocuri al companiei Razer din Statele Unite? Si ce crezi despre pretul cu care se va vinde? Crezi ca va fi o alternativa demna pentru controlerele de gaming ale altor companii?