fbpx

Noi informatii: Ce pret va avea consola de jocuri PS5 si cand se va lansa

Noi informatii. Ce pret va avea consola de jocuri PS5 si cand se va lansa

Consola de jocuri PS5 nu va fi lansata de compania Sony foarte curand, dar vedem un numar in crestere de informatii despre caracteristicile sale.

Compania Sony le-a confirmat deja pe unele dintre ele. Desi va trebui sa mai asteptam pentru un anunt oficial de la acea companie, o noua stire deja ofera predictii cu privire la pretul si data de lansare a consolei de jocuri PS5.

Analistul Hideki Yasuda de la Ace Research Institute a spus ca PS5 va avea un pret de 499 de dolari atunci cand se va lansa in 2020.

CITESTE SI:  Ce procent din venituri vor primi dezvoltatorii magazinului de jocuri al Epic Games

Sony a confirmat deja ca lucreaza la consola de jocuri de generatie urmatoare. Compania a subliniat, de asemenea, ca consola nu va aparea inainte de anul viitor.

O noua stire cu privire la pretul si lansarea lui PS5 indica faptul ca consola se va lansa in luna noiembrie a anului viitor la un pret de 499 de dolari.

Analistul Hideki Yasuda, axat pe Sony, prezice ca Sony va lansa consola de jocuri PS5 in noiembrie 2020. De asemenea, el prezice in cel mai nou raport de analiza trimestrial pentru Ace Research Institute ca consola de jocuri va avea un pret de 499 de dolari.

CITESTE SI:  Tara in care Netflix a lansat streaming de 3 dolari pe luna

Mai mult, analistul prezice un start puternic pentru PlayStation 5 cu pret de 499 de dolari atunci cand va sosi. Se asteapta ca Sony va vinde 6 milioane de unitati PS5 in primul an, urmate de alte 15 milioane de unitati in al doilea an.

Sony a inregistrat un succes considerabil cu PS4. Asa ca gamerii se asteapta ca PS5 se va descurca la fel de bine, daca nu mai bine, atunci cand se va lansa.

CITESTE SI:  Cum e camera Nikon COOLPIX W150 pentru cei tineri

Ramane de vazut daca acest lucru se va intampla. Din ceea ce se stie despre consola de jocuri PS5 cu pret posibil de 499 de dolari pana acum, va avea un procesor AMD Ryzen cu 8 nuclee bazat pe noua microarhitectura Zen 2 pe 7nm a companiei. De asemenea, dispozitivul cu pret de 499 de dolari ar putea veni cu o noua placa grafica Radeon capabila de ray-tracing, pe langa un SSD si sunet 3D personalizat.

Facebook