fbpx

Nintendo le va permite in curand asta gamerilor sai abonati la Switch Online

Nintendo le va permite in curand asta gamerilor sai abonati la Switch Online

Switch Online are propriile sale nereguli, dar din fericire compania Nintendo din Japonia va permite in curand ceva gamerilor abonati, ceva care ii va multumi pe acestia.

Incepand cu 1 octombrie, conform unui tweet de Nintendo Europa, gamerii abonati vor putea folosi zilele ramase din abonamentul lor individual Switch Online pentru a primi o reducere pentru a si-l tranforma intr-un abonament de familie care poate sustine mai multi abonati.

Ca multe abonamente online din ziua de azi, planurile familiale devin din ce in ce folosite. Acest lucru se datoreaza faptului ca permit mai multor gameri sa foloseasca un serviciu intr-o maniera mai accesibila ca pret, fara a fi nevoie ca acestia sa cumpere abonamente individuale.

CITESTE SI:  Campania pentru ajutorarea Greciei blocheaza serverele site-ului de strangere de fonduri Indiegogo

Daca esti proprietar de consola de jocuri Nintendo Switch, ai putea fi interesat de o schimbare pe care compania o realizeaza. Intr-un tweet de Nintendo Europa, compania a dezvaluit ca le va permite abonatilor lor Nintendo Switch Online sa-si converteasca abonamentele existente intr-unul singur de familie.

CITESTE SI:  Cum explica TikTok eliminarea unui clip video despre uiguri in China

Acest lucru inseamna ca, daca aveai unul singular cu ceva timp ramas, nu va trebui sa astepti ca acesta sa expire inainte de a trece la unul de familie.

Tweet-ul sustine ca gamerii abonati vor putea folosi timpul ramas din abonamentele lor pentru a primi o reducere pentru unul de familie. Mai multe detalii vor fi dezvaluite in curand, avand in vedere ca aceste schimbari vor intra in vigoare pe data de 1 octombrie.

Cel de familie pentru Switch Online va avea un pret de 35 de dolari pentru un an intreg si va putea sustine pana la 8 gameri abonati detinatori de conturi Nintendo.

CITESTE SI:  Reddit reuneste un barbat cu consola sa Nintendo Switch pierduta

E destul de rentabil pentru abonatii Switch Online, mai ales daca au suficienti gameri cu care sa imparta dreptul de a folosi serviciul companiei Nintendo. Asa ca poate este timpul sa incepi sa cauti gameri interesati pentru a imparti abonamentul de familie Switch Online, daca vrei sa economisesti niste bani.

Sursa imagine: Flickr.com