fbpx

Motivul neobisnuit pentru care Valve a interzis acest dezvoltator de pe Steam

Motivul neobisnuit pentru care Valve a interzis acest dezvoltator de pe Steam

Compania Valve din Statele Unite a interzis un anumit dezvoltator pe platforma de gaming Steam. Motivul interdictiei este unul destul de neobisnuit. Respectivul dezvoltator ar fi incalcat regulile platformei Steam a Valve printr-un mod probabil inedit.

Inainte de a cumpara ceva pe internet, de obicei ne bazam pe recenzii pentru a afla ce calitate are un produs. Desi recenziile nu sunt intotdeauna o garantie a unui produs de calitate, acestea ne permit sa ne creionam o idee generala.

CITESTE SI:  Nintendo NX va folosi cartuse in loc de discuri

La urma urmei, daca un produs are in medie 4/5 stele pe baza a 10.000 de recenzii, acest lucru ar trebui sa fie un indicator pozitiv. Acestea fiind spuse, un dezvoltator de jocuri a decis sa incerce sa incalce regulile Steam si sa-si denumeasca compania “Very Positive”.

Asta pentru ca jocurile de pe Steam sunt evaluate in acest mod, iar evaluarea “Positive” este folosita pentru a indica ca gamerii au o parere pozitiva despre un joc.

CITESTE SI:  Warner Bros.: Nu a fost folosit cod sursa de la Bethesda pentru jocul Westworld Mobile

Deci denumindu-se “Very Positive”, unii gameri de pe Steam ar putea crede ca jocurile video ale acestei companii au o evaluare de top. Din pacate pentru dezvoltator, compania Valve din Statele Unite nu a apreciat acest lucru si a plasat o interdictie pentru acel dezvoltator.

In mod nesurprinzator, respectiva companie nu a fost de acord cu decizia Valve. Inainte de interdictie, dezvoltatorul de pe Steam a declarat pentru publicatia Vice din Statele Unite ca “compania Valve este constienta ca acest lucru este ceva minor”, motiv pentru care a presupus ca nu va fi supusa unei interdictii.

CITESTE SI:  De ce Epic Games ofera gratuit jachete si tablete Samsung influencerilor social media

Este posibil ca, daca acest lucru nu ar fi fost detectat si publicat pe retelele sociale si in stiri, Valve l-ar fi omis. Cu toate acestea, acum ca faptul s-a petrecut, este posibil ca compania Valve nu va restabili contul acelui dezvoltator de pe platforma Steam.

Facebook