Motivele posibile pentru care dispar dislike-uri de la trailerul Diablo Immortal de pe YouTube

Motivele posibile pentru care dispar dislike-uri de la trailerul Diablo Immortal de pe YouTube

Chiar cand povestea din jurul jocului Diablo Immortal nu parea ca poate fi mai ciudata, a aparut o controversa. Se pare ca cineva sau ceva elimina dislike-urile de la trailerul jocului Diablo Immortal de pe YouTube.

La scurt timp de la anuntul jocului Diablo Immortal, pagina de YouTube a trailerului a fost bombardata cu comentarii negative si cu un numar coplesitor de dislike-uri.

Fanii au dat de inteles companiei Blizzard ca nu acesta este produsul la care au sperat. Se spune ca mai apoi Blizzard a sters comentarii de pe pagina sa de YouTube.

CITESTE SI:  Cine zice ca PS4 e cea mai buna consola pentru Fortnite

Avand in vedere ca Diablo este o franciza de gaming atat de indragita, probabil Blizzard nu s-a asteptat ca anuntul pentru Diablo Immortal va fi intampinat cu atata critica cum s-a intamplat.

Acum se pare ca exista o controversa. Se pare ca dislike-uri de la trailerul jocului au disparut de pe YouTube. Potrivit stirilor, trailerul jocului de pe YouTube avea in jur de 300.000 de dislike-uri, dar mai tarziu numarul s-a redus la 200.000.

CITESTE SI:  VIDEO: Trailerul Need for Speed Payback a fost lansat la E3 2017 - pare ca jocul a furat secvente dintr-un anumit film

Nu este clar ce s-a intamplat, dar asta impreuna cu stirile conform carora Blizzard a sters comentarii negative a dus la teoria conspiratiei ca Blizzard a inlaturat dislike-uri de la trailer.

Dar ramane de vazut daca asa ceva este posibil. Cu toate acestea, dupa cum subliniaza Game Rant, unul dintre posibilele motive pentru care dislike-urile au disparut este faptul ca YouTube a eliminat conturile false si botii care ar fi putut fi folositi pentru a arata aprecierea negativa pentru acel trailer.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video arata performanta lui iPhone 6s dupa si inaintea inlocuirii bateriei

Probabil din acest motiv au disparut dislike-uri de la trailerul de pe YouTube. Acestea fiind spuse, indiferent de motiv, este clar ca multi gameri nu sunt incantati de anuntul jocului.

Blizzard a subliniat ca anuntul jocului Diablo Immortal nu inseamna ca Diablo 4 nu este in lucru. Probabil Blizzard are mai multe proiecte pe teava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *