fbpx

La ce calitate va putea rula consola de jocuri PS5 jocurile PS4

La ce calitate va putea rula consola de jocuri PS5 jocurile PS4

O stire si un clip video de la Digital Foundry a dezvaluit la ce calitate va putea viitoarea consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia sa ruleze productiile de gaming PS4 mai vechi. Anterior, Sony a declarat ca majoritatea productiilor de gaming PlayStation 4 (in jur de 4000) vor fi compatibile cu PlayStation 5.

Un nou clip video de la Digital Foundry prezinta imbunatatiri importante ale consolei de jocuri PS5 in a rula jocurile PS4 mai vechi. Clipul video prezinta o multime de productii PS4 cum ruleaza pe viitoarea consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia, inclusiv Crysis Remastered, Dark Souls 3, Days Gone (cu rata de cadre de 60fps exclusiva pentru PS5), Ghost of Tsushima (cu rata de cadre de 60fps exclusiva pentru noul dispozitiv), Hitman, Just Cause 3, Rise of the Tomb Raider si Sekiro: Shadows Die Twice.

CITESTE SI:  Cum ofera Sony dispozitivelor IoT o arie de acoperire de 96 de kilometri

In anuntul sau, compania Sony din Japonia a precizat ca “majoritatea covarsitoare” a celor 4000 de productii PS4 vor putea rula pe noua consola PS5 a companiei Sony din Japonia, iar unii dezvoltatori au anuntat optimizari exclusive pentru PlayStation 5 (cum ar fi trecerea jocului Ghost of Tsushima la 60 de cadre pe secunda), dar nu era sigur cum vor rula productiile PlayStation 4 pe noua consola PlayStation 5 a companiei japoneze Sony.

CITESTE SI:  Google retrage 60 de jocuri din Play Store din cauza unui malware

Pe baza clipului video de la Digital Foundry (si a unui articol), pare ca majoritatea productiilor de gaming PS4 vor rula excelent pe PS4, iar o parte dintre ele cu adevarat fantastic.

CITESTE SI:  VIDEO: La ce e util asistentul virtual Sam al Ubisoft

Daca ai in posesie date de gaming PS4 pe care doreai sa le continui pe alta consola, atunci PS5 pare modalitatea excelenta de a juca si rula acele jocuri mai vechi. Ce parere ai despre aceasta stire?

Te-ai decis in sfarsit sa cumperi viitoarea consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia, sau esti inca indecis dupa aceasta stire destul de incurajatoare?