fbpx

La cati utilizatori a ajuns serviciul PlayStation Now al Sony

La cati utilizatori a ajuns serviciul PlayStation Now al Sony

Cresterea continua a serviciului PlayStation Now a fost unul dintre factorii pentru care compania Sony a generat 20,7 miliarde de dolari pe segmentul Game and Network Services in anul fiscal 2018. Asa a dezvaluit compania in ziua de vineri. De asemenea, PlayStation Now a ajuns la un numar destul de mare de utilizatori.

Serviciul de streaming PlayStation Now exista deja de destula vreme, cu mult timp inainte ca servicii similare sa fie oferite pentru Xbox One. Sony l-a lansat in 2014, iar PlayStation Now a crescut constant de-a lungul anilor.

CITESTE SI:  Produsul in care Google va investi 1 miliard de dolari

Compania Sony a dezvaluit ca serviciul are acum peste 700.000 de utilizatori. Serviciul de streaming de jocuri bazat pe cloud al Sony se bazeaza pe abonament.

Utilizatorii pot cumpara calitatea de membru pentru 19,99 dolari pe luna si pot primi acces la peste 750 de jocuri pentru PS3 si PS4. Numarul de abonati a crescut de cand a fost adaugata capacitatea de descarcare a jocurilor.

CITESTE SI:  De ce serviciul YouTube TV a crescut pretul

Sony le-a permis abonatilor acest lucru de anul trecut. Inca de la lansarea PlayStation Now din 2014, numarul de utilizatori a crescut in medie cu 40% in fiecare an, iar Sony a spus ca are mai mult de 700.000 de abonati.

Directorul financiar al companiei, Hiroki Totoki, a declarat recent ca faptul ca Sony a permis utilizatorilor sa descarce jocuri a dus la cresterea numarului de abonati.

CITESTE SI:  Ce alte browsere suporta cheile de securitate ale Google

“De la lansarea acestui serviciu de descarcare, timpul de joc pe utilizator a crescut semnificativ, pana in punctul in care timpul de jucat pentru jocurile PS4 descarcate a devenit dublu fata de cel al jocurilor redate prin streaming. Aceasta tendinta a contribuit la o implicare mai puternica a utilizatorilor si la mentinerea serviciului PlayStation Now”, a adaugat directorul financiar. Se preconizeaza ca acea platforma de gaming va continua sa creasca in viitor.