fbpx

Jocurile PS4 care nu vor functiona pe consola PS5

Jocurile PS4 care nu vor functiona pe consola PS5

Mai este cam o luna pana va fi lansata consola PS5, iar compania Sony din Japonia a dezvaluit in cele din urma ce jocuri pentru consola PS4 nu vor functiona pe consola PlayStation 5.

Din fericire, lista e foarte scurta. Cele 10 jocuri pentru dispozitivul de gaming PS4 care nu vor ajunge pe Sony PS5 sunt DWVR, Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One, TT Isle of Man – Ride on the Edge 2, Just Degal With It!, Shadow Complex Remastered, Robinson: The Journey, We Sing, Hitman Go: Definitive Edition, Shadwen si Joe’s Diner.

CITESTE SI:  Compania care va lansa lentile de contact AR

Compania Sony sustine de luni de zile ca majoritatea celor PS4 vor functiona si pe PS5 prin compatibilitate retroactiva si e extraordinar ca au fost dezvaluite cele care nu vor functiona.

Pe de alta parte, Microsoft sustine ca jocurile vechi pana la primul Xbox vor functiona si pe Xbox Series X si Series S. Exista si alte detalii despre compatibilitatea PS5 pe pagina de asistenta a Sony.

CITESTE SI:  Ce nemultumire are Microsoft legat de Apple

Unele titluri vor primi un upgrade, datorita functiei Game Boost a PlayStation 5 care pare similara cu modul Boost al consolei PS4 Pro. Cele compatibile vor rula mai lin si/sau vor avea o rata de cadre imbunatatita.

Anumite functii din unele jocuri s-ar putea sa nu functioneze pe consola PS5 si s-ar putea sa apara erori sau comportamente neasteptate in timp ce le jucati pe cele PS4.

CITESTE SI:  Ce venit a generat dupa trei luni jocul Fortnite pe iOS

Compania Sony sugereaza sa va testati jocurile PS4 pe PS5 inainte de a cumpara orice suplimente sau DLC-uri pentru acestea. De asemenea, Sony ii indeamna ca gameri sa-si mentina consola PS5 cu cea mai recenta versiune a firmware-ului, ceea ce ar putea reduce la minimum orice problema de compatibilitate. Ce parere ai despre asta? Ai vreun joc preferat in acea lista de jocuri PS4 care nu vor functiona pe viitoarea consola PlayStation 5 a companiei japoneze Sony?