fbpx
Jocurile cu care va veni serviciul Google Stadia la lansare

Jocurile cu care va veni serviciul Google Stadia la lansare

Serviciul de streaming de gaming Google Stadia se va lansa pe 19 noiembrie si va avea inca din ziua lansarii mai multe jocuri. Mai jos afli care sunt acelea.

Google Stadia se va lansa pe 19 noiembrie si, asa cum era de asteptat, vor exista mai multe jocuri care vor fi disponibile inca de la lansare. Daca te intrebai ce va fi disponibil, afla ca vor exista cel putin 12 care vor putea fi incercate atunci cand serviciul de streaming de gaming Google Stadia se va lansa.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum este Opera Touch, cel mai nou browser mobil al companiei

Printre acestea se numara: Assassin’s Creed Odyssey, Destiny 2: The Collection, Gylt, Just Dance 2020, Kine, Mortal Kombat 11, Red Dead Redemption 2, Rise of the Tomb Raider, Samurai Shodown, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, Thumper, Tomb Raider: Definitive Edition.

Ei bine, 12 jocuri nu par multe in comparatie cu cate sunt disponibile pe Steam, dar Google spune ca vor fi adaugate mai multe spre sfarsitul anului.

CITESTE SI:  Cat de rapid e asistentul virtual Google Assistant de generatie urmatoare

Asa ca va trebui sa ramai rabdator daca nu gasesti pe serviciul Stadia jocul pe care vrei sa-l incerci. Pentru cei care nu stiu, Stadia este viitorul serviciu de streaming pentru gaming al Google.

Acesta le va permite gamerilor sa se bucure de jocuri prin platforme precum propriul lor browser. De asemenea, serviciul Google Stadia elimina nevoia ca gamerul sa aiba echipamente puternice pentru a se bucura de anumite jocuri, pentru ca toata procesarea are loc pe servere de la distanta.

CITESTE SI:  Site-uri guvernamentale au fost infectate cu malware pentru generarea de moneda virtuala

Acestea vor avea preturi similare cu cele obisnuite, iar streamingul va fi gratuit. Cu toate acestea, va exista si o versiune cu abonament cu plata a serviciului Google Stadia la 9,99 dolari pe luna, versiune care va oferi streaming de calitate superioara, impreuna cu acces la reduceri si la o biblioteca de jocuri mai vechi.