fbpx

Jocul video care ocupa 175GB pe PC

Jocul video care ocupa 175GB pe PC

Exista un joc care va fi lansat in curand si care ocupa 175GB la instalarea pe PC, conform informatiilor de pe Battle.net. Informatiile oficiale pentru versiunea de PC de pe Battle.net detaliaza cat va ocupa acel joc la instalare.

Va trebui sa ai disponibil pe PC un spatiu de stocare de circa 175GB. Este vorba despre “Call of Duty: Modern Warfare”. Detine acesta recordul pentru cel mai mult spatiu de stocare necesar pentru un joc video? E posibil ca da. De exemplu, Final Fantasy 15 ocupa pe PC 148GB.

CITESTE SI:  Pe cine da in judecata Epic pentru niste leak-uri Fortnite care i-au provocat un prejudiciu ireparabil

De-a lungul anilor, pe masura ce jocurile au devenit mai complexe si cu rezolutii tot mai mari, dimensiunile lor de instalare au devenit din ce in ce mai mari.

Cu toate acestea, dimensiunea de instalare a “Call of Duty: Modern Warfare” duce lucrurile prea departe? Conform unor informatii oficiale pentru versiunea de PC de pe Battle.net, s-a descoperit ca dimensiunea acestuia ar putea fi de 175GB pe PC.

CITESTE SI:  Va deveni mai greu sa devii partener pe YouTube

Asa ceva e aproape nemaivazut, deoarece majoritatea jocurilor rareori ajung la o astfel de dimensiune de 175GB. Insa Eurogamer mentioneaza ca Final Fantasy 15 pentru PC se apropie de 148GB, in timp ce Dead Redemption 2 a ajuns la 150GB.

Dar cum am spus, in cea mai mare parte, majoritatea nu ajung la 175GB. Exista posibilitatea ca e o greseala si ca jocul nu ocupa atat de mult spatiu, dar cerinta de spatiu de 175GB e inca acolo, deci probabil e pe bune.

CITESTE SI:  Cortana va ajunge pe iOS si Android, dar fara unele functii

Daca ai de gand sa intri in posesia acestui joc de 175GB, ar trebui sa te asiguri ca ai atat de mult spatiu de stocare disponibil. Se asteapta ca “Call of Duty: Modern Warfare” va fi lansat pe 25 octombrie 2019. In prezent, este disponibil pentru precomanda pe Battle.net.