fbpx

Jocul PS1 recent dezvaluit, dupa doua decenii

Jocul PS1 recent dezvaluit, dupa doua decenii

Un joc vechi – pentru consola de jocuri PS1 a Sony – pana acum nelansat a fost recent dezvaluit, dupa doua decenii. La acesta a lucrat o echipa de dezvoltatori japonezi in anii ’90, echipa care in trecut s-a desfiintat.

Poate ca a fost nevoie de doua decenii, dar un joc pentru consola PS1 a fost in sfarsit dezvaluit lumii. Un grup de dezvoltatori japonezi a lucrat la Magic Castle timp de 8 luni pana la sfarsitul anilor ’90.

Acestia au folosit Net Yaroze de la Sony, un instrument cu care pasionatii pot construi jocuri pentru consola PS1. Echipa de dezvoltatori a trimis Magic Castle catorva editori, dar majoritatea nu au fost impresionati.

CITESTE SI:  Ce alte servicii preinstalate va avea consola de jocuri PS5 a Sony

Sony si-a exprimat interesul, dar le-a comunicat acelor dezvoltatori sa renunte la Magic Castle si sa inceapa un alt proiect pentru consola PS1. Echipa a respins oferta si ulterior s-a desfiintat.

Si astfel acest joculet pentru consola PS1 nu a mai fost definitivat si nu a fost dezvaluit timp de peste doua decenii. Pana acum. Unul dintre dezvoltatori – care se numeste PIROWO – a redescoperit codul sursa al Magic Castle acum ceva timp in urma.

CITESTE SI:  Ce preturi lunare are serviciul de streaming de gaming Shadow

Acesta a decis sa-l definitiveze si sa-l lanseze. Magic Castle are cateva lucruri interesante, dupa cum subliniaza EuroGamer. Contine muzica dinamica si poti personaliza pozitia interfetei cu utilizatorul.

Exista 4 clase de caractere dintre care poti alege si 20 de etaje cu elemente prin care iti pot croi drum. Poti descarca jocul de pe Internet Archive si sa-l joci cu un emulator de consola PS1.

CITESTE SI:  In Japonia sunt folosite drone cu plase pentru a prinde dronele escroace

Este posibil ca constructia jocului – pentru consola PS1 – initiata acum doua decenii nu a fost inca incheiata. Pe pagina Internet Archive a Magic Castle se comunica faptul ca jocul are cateva caracteristici lipsa: suportul pentru pana la 4 jucatori si o traducere in japoneza. Se adauga ca o versiune actualizata va sosi in curand.

Facebook