fbpx

Jocul DOOM 64 se va relansa pe aceasta consola in curand

Jocul DOOM 64 se va relansa pe aceasta consola in curand

Jocul DOOM 64 vechi de zeci de ani se intoarce cu o relansare speciala pentru o consola moderna. Este pentru prima data cand DOOM 64 devine disponibil pe o consola de la o anumita companie, din 1997 incoace.

Pete Hines de la dezvoltatorul Bethesda a oferit anuntul la o conferinta de presa Nintendo Direct. DOOM 64 se va lansa pe data de 22 noiembrie a acestui an pe consola Switch a companiei Nintendo. DOOM 64 original a fost dezvoltat de Midway Games si lansat numai pentru Nintendo 64.

CITESTE SI:  Ce companie a dezvaluit trotinete electrice care se intorc pe cont propriu la statiile de incarcare

Daca iti place sa joci jocuri video vechi si clasice, Nintendo si Bethesda ar putea avea vesti care te-ar putea interesa. Intr-un tweet postat de contul DOOM oficial, s-a dezvaluit ca acesta se va lansa pe consola Nintendo Switch in luna noiembrie, mai exact pe 22 noiembrie.

In caz ca nu esti familiarizat cu acesta, acest joc s-a lansat initial in 1997 si, in caz ca numele nu ti-a oferit un indiciu, era o versiune a jocului care a fost lansata pentru consola Nintendo 64.

CITESTE SI:  Primele iPhone-uri care ar putea fi compatibile cu stylus-ul Apple Pencil

Nu a fost o portare a jocului, ci mai degraba o continuare. Au trecut 22 de ani de atunci (poate ca asta are legatura cu data lansarii de 22 noiembrie 2019), asa ca daca doresti sa retraiesti un joc clasic pe Switch, ar trebui sa fii pe faza.

Asa cum era de asteptat, DOOM 64 va primi un usor upgrade vizual si va putea fi jucat la o rezolutie mai mare pe Switch. Va exista suport pentru grafica pe ecran lat, asa ca va pastra o parte din acel aspect clasic pe Switch.

CITESTE SI:  Cat ar putea investi Samsung in Niantic pentru a dezvolta un joc Harry Potter exclusiv

De asemenea, nu va parea demodat pe ecranele mai moderne. Bethesda a aratat un sprijin din ce in ce mai mare pentru platforma Nintendo Switch de cand Skyrim a fost prima data promovat in timpul lansarii consolei. Intre timp, compania Bethesda a lansat si anuntat noi jocuri pentru consola Switch, cum ar fi DOOM Ethernal, The Elder Scrolls: Blades si Fallout Shelter.