fbpx

Jocul Android si iOS despre mentinerea stratului de ozon

Jocul Android si iOS despre mentinerea stratului de ozon

ONU (Organizatia Natiunilor Unite) va lansa un joc pentru Android si iOS care te instruieste sa mentii stratul de ozon al Pamantului. Acest joc pentru iOS si Android al ONU se va lansa in aceasta luna sau in februarie.

Cum instruiesti tinerii sa aprecieze si sa mentina stratul de ozon al planetei? Prin stiinta si prin jocurile pe care le joaca, se pare. Dupa cum informeaza publicatia Eurogamer, Programul pentru Mediu al ONU lanseaza un joc care se numeste Reset Earth si care le permite oamenilor sa mentina stratul de ozon.

CITESTE SI:  Twitter dezvolta o caracteristica de mesagerie criptata, se pare

Vei juca in calitate de trei tineri din 2084 care trebuie sa calatoreasca in trecut pentru a asigura semnarea Protocolului de la Montreal din 1987, pentru a mentine stratul de ozon si pentru a preveni aparitia unei pandemii.

Reset Earth pentru iOS si Android se bazeaza pe niste serii cu titluri similare si este promovat drept un “2D platform runner”, cu dezlegare de puzzle-uri pe baza abilitatilor unice ale personajelor tale, cum ar fi incetinirea timpului.

CITESTE SI:  Ce suma record au cheltuit in total clientii App Store in ultima saptamana din an

Acesta nu va fi un joc de aventura deosebit de aprofundat si nici macar un shooter complex cum e Fortnite. Dar nu asta e ideea,  Reset Earth de la ONU pentru Android si iOS e menit sa predea stiinta intr-un mod captivant.

Reset Earth de la ONU ar trebui sa fie disponibil pe 10 februarie sau mai tarziu decat premiera de pe 24 ianuarie a seriei. Nu ne-am baza pe imbunatatirea lumii, mai ales ca jocurile educative nu prea reusesc sa adune un public numeros.

CITESTE SI:  Ce defect de securitate au aplicatiile WhatsApp si Telegram

Momentul este potrivit, cel putin. Cu un public reinnoit pentru stiinta climei, ar putea exista unii jucatori tineri (si parintii lor) dispusi sa incerce Reset Earth de la ONU pentru Android si iOS. Ce parere ai despre acest joc de la ONU despre stratul de ozon?

Facebook