fbpx

Fornite genereaza venituri mult mai mari pe iOS pe zi acum

Fornite genereaza venituri mult mai mari pe iOS pe zi acum

Intre lansarea sa de pe 15 martie si sfarsitul Season 4 de pe 11 iulie, jucatorii mobili au cheltuit aproximativ 1,2 milioane de dolari pe zi cu versiunea iOS a jocului Fortnite, potrivit datelor Sensor Tower. Acum, datele arata ca, in primele 10 zile ale Season 5, aceasta suma a crescut la 2.000.000 de dolari pe zi.

Desi jocul Fortnite Battle Royale al Epic era deja cumva popular inainte de a se lansa pe mobil, se pare ca lansarea sa pe iOS l-a catapultat la nivelul urmator.

CITESTE SI:  Motivul pentru care suportul jocului FIFA Mobile pentru Windows Phone se va incheia

Ultima data am auzit ca jocul a generat venituri de 100 de milioane de dolari numai pe iOS. Acum, potrivit celor mai noi date de la Sensor Tower, se pare ca Fortnite genereaza 2 milioane de dolari pe zi numai pe versiunea iOS a jocului.

Statisticile de la inceputul acestei luni au aratat ca, per ansamblu, Fortnite i-a adus companiei Epic un venit urias de 1 miliard de dolari din achizitii, dar faptul ca acum se spune ca jocul genereaza 2 milioane de dolari pe zi doar pe iOS este la fel de impresionant.

CITESTE SI:  In ce situatii va opri Blizzard partidele jocului Overwatch

Datele Sensor Tower dezvaluie de asemenea ca jucatorii au cheltuit 150 de milioane de dolari pe versiunea iOS a jocului, ceea ce inseamna ca Fortnite a mai generat 50.000.000 dolari fata de ultima data.

De asemenea, se pare ca lansarea Season 5 ar putea fi unul dintre motivele care stau la baza sumelor imense de bani pe care jocul le genereaza.

CITESTE SI:  De ce Shigeru Miyamoto de la Nintendo vrea ca jocurile sa evite modelul free-to-play

Publicatia spune ca, pentru Season 4, jucatorii iOS ai Fortnite cheltuiau in jur de 1,2 milioane de dolari pe zi, dar acest lucru s-a schimbat acum la 2 milioane de dolari in primele 10 zile de la lansarea Season 5.

Se asteapta ca Fortnite va ajunge in cele din urma si pe Android, dar ramane sa vedem cand. Epic a promis o lansare in aceasta vara, dar nu a fost confirmata oficial vreo data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *