fbpx

Epic Games respinge aceste afirmatii ale Apple

Epic Games respinge aceste afirmatii ale Apple

Dezvoltatorul de gaming Epic Games a intentat un proces judecatoresc impotriva companiei Apple din Cupertino din cauza faptului ca Apple a scos jocul Fortnite din App Store. Acum, dezvoltatorul de jocuri respinge niste afirmatii facute de compania Apple din Statele Unite.

Epic Games respinge afirmatiile companiei din Cupertino conform carora procesul judecatoresc initiat de Epic ar fi o incercare de a revitaliza interesul scazut pentru jocul Fortnite de pe iOS.

CITESTE SI:  Ce companie va lansa un rival pentru Netflix si cand

Intr-un raspuns nou, dezvoltatorul de gaming a respins afirmatia companiei din Cupertino care indica ca a existat o scadere de 70% a interesului in jocul Fortnite in perioada octombrie 2019 si iulie 2020.

Apple a folosit datele de cautare Google, a precizat dezvoltatorul de gaming, si ca numarul de jucatori Fortnite activi zilnic a crescut de fapt cu 39% in acea perioada.

De asemenea, dezvoltatorul jocului Fortnite a respins si alte acuzatii. Acesta a respins afirmatiile companiei conform carora eliminarea aplicatiilor Epic Games a sporit securitatea si confidentialitatea, sustinand ca compania din Cupertino nu a dezvaluit nicio problema de securitate cu sistemul de plati directe din Fortnite si cu sistemul de update in-game.

CITESTE SI:  Cum incearca mass-media sa duca in ridicol teoriile conspiratiei

Aplicatia a folosit update-uri in-game “de ani de zile fara nicio obiectie”, a declarat Epic Games. Dezvoltatorul de jocuri s-a opus si afirmatiei Apple conform careia achizitiile in-app erau esentiale pentru App Store, mentionand ca achizitiile pentru produse din lumea reala (cum ar fi din Amazon si Uber) nu sunt obligate sa foloseasca acelasi sistem.

CITESTE SI:  De ce iPhone-urile nu-i asculta pe utilizatori pe ascuns

A infirmat si afirmatia Apple conform careia Epic Games a creat actuala situatie, dezvoltatorul sustinand ca pur si simplu isi exercita puterea sustinuta de Curtea Suprema de a respinge “conditiile contractuale anticoncurentiale”.