fbpx

Despre jocul Prime 2D creat de fani

Despre jocul Prime 2D creat de fani

Jocul clasic al Retro Studios pentru GameCube, Metro Prime, se relanseaza in calitate de remake 2D realizat de fani si se va numi Prime 2D. Demersul – care isi are originile din 2004 – este condus de un grup care se numeste Team SCU.

Desi capturile de ecran ale jocului au aparut ca parte a unei ironii, demonstratia chiar a avut loc, potrivit unei postari pe forum de catre creatori.

Remake-ul creat de fani e rezultatul unor ani de munca. Conform echipei din spatele Metroid Prime 2D: “Desi progresul public a parut stagnant in ultimii 5 ani, a existat de fapt un volum incredibil de munca la fundatie in privat”.

CITESTE SI:  Inteligenta artificiala invinge un campion la jocul Go

Metroid Prime e cunoscut de catre fani pentru faptul ca a convertit o franciza 2D intr-un shooter 3D first-person. Prime 2D va incerca vice-versa, punand bazele unui shooter GameCube in calitate de sidescroller, potrivit unei postari de catre dezvoltatori.

CITESTE SI:  Cum poti juca PUBG Mobile cu un smartphone neperformant pe Android

In loc sa-l recreeze complet, echipa de fani este “concentrata pe preluarea conceptelor de baza, optimizarea acestora si implementarea lor intr-un joc in doua dimensiuni”.

Conform unora, demonstratia e impresionanta. Totul e creat cu ravna fanilor si exista teme muzicale bazate pe partitura originala de la Metroid Prime. De asemenea, vor fi aduse inapoi caracteristicile din jocul original.

Fanii Metroid sunt incantati, pentru ca un astfel de joc era pe lista lor cu jocuri ravnite. In 2017, Nintendo a anuntat Metroid Prime 4 pentru Nintendo Switch.

CITESTE SI:  Super Mario Run este unul dintre cele mai populare jocuri noi din 2017 ale Google

Dar Nintendo l-a lansat abia la inceputul anului 2019, pentru ca progresul dezvoltarii jocului nu s-a ridicat la standardele Nintendo.

Nintendo ar putea inchide Prime 2D, pentru ca se bazeaza pe proprietatea sa intelectuala. Asa ca, desi o multime de oameni au descarcat joculetul, e posibil ca proiectul acelor fani va fi inchis din cauza Nintendo.