fbpx

Despre browserul de gaming Opera GX pentru smartphone-uri

Despre browserul de gaming Opera GX pentru smartphone-uri

Compania Opera a lansat versiunea beta a browserului sau de gaming Opera GX, de aceasta data pentru smartphone-uri. Anterior, s-a lansat pe desktop. Compania a dezvaluit anumite informatii despre specificatiile navigatorului web Opera GX pentru gaming.

Exista diferite browsere dintre care poti alege pentru desktop si smartphone. Opera e unul dintre acestea. Dar, in 2019, compania a decis sa-si ramifice browserul, asa ca a creat un navigator web separat care se numeste Opera GX (desktop) si care a fost se pare proiectat pentru gameri.

CITESTE SI:  Cum blochezi site-urile sa detecteze daca esti in modul Incognito in Chrome

Acesta integreaza functii precum limitatorul de procesor si cel de RAM, astfel incat utilizatorii sa poata alege ce cantitate de resurse de calcul sa aloce.

Acum se pare ca compania a decis sa-si aduca browserul si pe smartphone-uri. Retine ca navigatorul web GX pentru smartphone e in prezent in stadiu beta, dar il poti testa daca esti curios in legatura cu experienta sa de navigare.

CITESTE SI:  Consola PS5 nu va fi compatibila cu aceste jocuri

Potrivit companiei: “In primul rand, va exista navigare personalizata cu FAB (Fast Action Button) si feedback haptic. In plus, va puteti sincroniza browserul pentru smartphone cu cel pentru desktop cu functia Flow care va permite sa partajati fisierele, notite, clipuri video si continut de gaming, intre dispozitive. De asemenea, exista acces la GX Corner – un spatiu pentru stiri din gaming, oferte si un calendar de lansari de jocuri”.

Conform companiei, designul lui Opera GX a fost inspirat de gaming si de echipamentele de gaming. Asa ca, in cazul in care nu preferi designurile mai sumbre ale browserelor de smartphone obisnuite, Opera GX iti va permite sa alegi intre diverse teme de gaming.

CITESTE SI:  La ce-i util portofelul de monede virtuale din browserul Opera pentru Android

Aceasta aplicatie pare a fi o ramificatie interesanta a browserului obisnuit al companiei si, daca esti curios, poti participa cu smartphone-ul tau la testarea beta pentru iOS si Android.