fbpx
De ce va fi in stare consola de jocuri PS5, potrivit unui analist

De ce va fi in stare consola de jocuri PS5, potrivit unui analist

Analistul Michael Pachter crede ca Microsoft va lansa doua dispozitive Xbox la pachet – un dispozitiv de streaming si o consola de jocuri. De asemenea, analistul a oferit cateva informatii despre Sony PS5.

Consola de jocuri PS5 a Sony se afla probabil la cativa ani distanta de lansare. Deci intrebarea este: cum se va deosebi PS5 de PS4 Pro? Potrivit analistului Michael Pachter care a vorbit pentru cei de la Gaming Bolt, viitoarea consola PS5 va suporta rezolutia 4K, 240 de cadre pe secunda si Sony PlayStation VR.

CITESTE SI:  Microsoft vrea sa transmita internet prin frecvente TV nefolosite

Michael Pachter a declarat, “Cred ca Sony va lansa o consola de jocuri 4K si care suporta 240 de cadre pe secunda si PlayStation VR”. Comentariile sale au fost ca raspuns la intrebarea daca consola de jocuri PS5 ar putea fi similara cu consola Xbox viitoare a companiei Microsoft despre care s-a zvonit ca va fi mai mult decat doar un singur dispozitiv.

El adauga, “Daca Sony are un dispozitiv PlayStation Now care este numai pentru streaming, asta nu stiu. Poate ca vor exista cate doua dispozitive pentru PS5 si Xbox, dar as fi surprins daca acestea vor veni in mai mult de doua dispozitive, nu sunt sigur daca Sony se angajeaza pentru asa ceva pentru PS5”.

CITESTE SI:  Microsoft Edge pentru iOS si Android a fost anuntat oficial

Ei bine, unii s-ar putea intreba: nu suporta deja PS4 Pro rezolutia 4K? Intr-o anumita masura, consola de jocuri PS4 Pro suporta aceasta rezolutie, aceasta rezolutie vine de la jocuri care au fost create la o rezolutie mai redusa si care au fost crescute artificial la 4K cand sunt rulate pe PS4 Pro.

CITESTE SI:  De ce EA renunta la jocurile Tetris mobile

De asemenea, pentru Sony PS4 Pro exista jocuri care ruleaza la rezolutia 4K, dar care ruleaza la 30 de cadre pe secunda. De asemenea, lui PS4 Pro ii lipseste playerul 4K Blu-ray. Asta inseamna ca, daca vrei sa urmaresti continut 4K, va trebui sa-l redai prin streaming.