fbpx

De ce update-ul jocului Minecraft care imbunatatea grafica a fost anulat

De ce update-ul jocului Minecraft care imbunatatea grafica a fost anulat

Acesta e sfarsitul update-ului de grafica Super Duper – un DLC ambitios si gratuit pentru Minecraft, proiectat pentru a imbunatati grafica jocului. Mojang Studio a anuntat anularea acestui proiect.

Dezvoltatorii Mojang au informat ca DLC-ul Super Duper Graphics Pack a fost anulat. Proiectul, anuntat la E3 2017, avea menirea de a imbunatati grafica Minecraft, dar din pacate s-a dovedit a fi prea ambitios.

Jocul Minecraft nu are chiar cea mai buna grafica pe care am vazut-o in jocuri, dar functioneaza. Cu toate acestea, inca din 2017, dezvoltatorii jocului au anuntat planuri de a lansa un update care practic ar fi imbunatatit grafica.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are noul laptop Pixelbook Go al Google

Update-ul a fost stabilit pentru o lansare in toamna anului 2017, dar mai tarziu a fost amanat pana in 2018 si e evident ca nu s-a lansat nici atunci.

Din pacate pentru fanii jocului Minecraft care spera sa intre in posesia update-ului care imbunatateste grafica, se pare ca acesta nu se va lansa. Intr-un anunt oferit pe site-ul Minecraft, dezvoltatorii sustin ca motivul din spatele anularii Super Duper e faptul ca era mai solicitant din punct de vedere tehnic decat anticipasera.

CITESTE SI:  Microsoft a anuntat oficial pe cate dispozitive este instalat Windows 10 in lume

Conform dezvoltatorilor, “Ne dam seama ca acest lucru e dezamagitor pentru unii dintre voi – a existat mult entuziasm pentru Super Duper in cadrul si in afara studioului – dar, din pacate, nu suntem multumiti cu modul in care update-ul functiona pe dispozitive. Din acest motiv, oprim dezvoltarea update-ului si cautam alte modalitati pentru ca voi sa experimentati jocul Minecraft cu un aspect nou”.

CITESTE SI:  Pentru ce joc permite Sony crossplay cu PS4

E destul de dezamagitor ca a fost anulat, deoarece cu siguranta multi au fost nerabdatori sa instaleze acel update pentru jocul Minecraft care imbunatatea grafica. Dar presupunem ca e mai bine sa fie anulat decat ca compania Mojang sa lanseze un DLC care nu s-ar fi ridicat la standardele cu care jucatorii s-au obisnuit.

Sursa imagine: Flickr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *