De ce unele console de jocuri PS4 dau erori

De ce unele console de jocuri PS4 dau erori

Numerosi proprietari de console de jocuri PS4 de la Sony au spus pe Reddit si pe retelele sociale ca consolele lor de jocuri au inceput sa dea erori. In unele cazuri, erorile sunt atat de grave incat proprietarii trebuie sa efectueze dispozitivelor o resetare din fabrica pentru ca acestea sa functioneze normal si fara probleme din nou.

Circula un mesaj rau intentionat, iar acesta ar putea duce la erori ale consolelor de jocuri PS4 de la Sony. Asta conform mai multor informatii de la proprietarii de PS4 care au dezvaluit problema pe social media si pe forumuri.

CITESTE SI:  Ce cantitate uriasa de date iti consuma Google Stadia in 65 de ore, la 4K si 60FPS

Acest mesaj are un sir de caractere care poate provoca erori ale consolelor de jocuri. In unele cazuri, problema e destul de grava, pentru ca proprietarii de console de jocuri PS4 de la Sony nu au alta optiune in afara de efectuarea unei resetari din fabrica pentru ca dispozitivele sa functioneze din nou.

Aceste bug-uri nu sunt neobisnuite pe dispozitive precum smartphone-urile. Adesea auzim stiri despre un mesaj text care poate provoca erori smartphone-urilor si sa le faca instabile.

CITESTE SI:  OnePlus 5 va fi probabil cel mai subtire smartphone de varf

De obicei, problema cu erorile este rezolvata rapid aproape intotdeauna printr-un update software. Probabil asa va proceda si Sony, asa ca proprietarii PS4 se pot astepta la un update.

Inainte de a primi update-ul, cel mai bine ar fi sa parcurgi niste pasi pentru a te asigura ca nu esti si tu afectat de acest bug. Daca primesti un mesaj de la alti jucatori pe PSN, nu-l deschide pe consola de jocuri PS4 de la Sony.

CITESTE SI:  Va avea iPhone SE 2 un display cu breton?

Deschide-l in aplicatia PlayStation Messenger. Este aplicatia oficiala de la Sony pentru iOS si Android care iti permite sa-ti accesezi mesajele pe smartphone.

Procedeaza asa pana ce Sony trimite un update pentru a repara erorile. Procedeul ar putea necesita cateva minute in plus din timpul tau, dar merita. Asta daca nu vrei sa fii nevoit sa-ti resetezi consola de jocuri PS4 din fabrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *