fbpx

De ce un controler de PS4 are pretul de 14.000 de dolari

De ce un controler de PS4 are pretul de 14.000 de dolari

Poate ca controlerele de jocuri video personalizate au mers prea departe, pentru ca acum poti cumpara unul la un pret de absolut nebunesc de 14.000 de dolari. Controlerul Lux DualShock 4 de PS4 este o varianta personalizata a DualShock 4, este acoperit cu aur de 24 de carate si vine cu mai multe diamante.

Problema cu accesoriile oficiale este ca acestea au, in general, preturi mai mari decat cele ale optiunilor terte. Cu toate acestea, nu intotdeauna este asa.

In cazul controlerului PS4 pe care unii l-au putut vedea intr-o imagine, se pare ca aceasta versiune din aur incrustata cu diamante are un pret de 14.000 de dolari.

CITESTE SI:  La ce pret poti cumpara masina Aston Martin DB5 a lui James Bond

Controlerul de PS4 – denumit pe buna dreptate Lux DualShock 4 – cu pret ridicat este exact asa cum am mentionat anterior. Acesta va fi acoperit cu aur (mai precis, aur galben de 24 de carate) si va avea si butoane decorate cu diamant.

Va exista si o versiune mai ieftina la un pret de 8500 de dolari, principala diferenta fiind butoanele personalizate, versiunea mai ieftina avand doar un singur buton personalizat.

CITESTE SI:  Ce pret are noul procesor Intel de 5,3GHz

Conform descrierii, “Lux DualShock 4 este o versiune premium creata manual a Sony DualShock 4 premium pentru PS4. Acoperit cu aur galben de 24 de carate si protejat de un strat triplu de protectie, acesta este extrem de practic si e proiectat pentru gamerul cu gusturi impecabile”.

Nu suntem siguri cat de multi oameni ar avea nevoie de un astfel de controler DualShock 4 de PS4 si cati dintre ei au bani de spart pe un astfel de controler PS4 cu pret de 14.000 de dolari, dar e disponibil daca esti interesat.

CITESTE SI:  Cum sunt noile smartwatch-uri Garmin si ce preturi au

De asemenea, se pare ca acest controler de PS4 poate fi personalizat in functie de nevoile tale, acesta putand folosi diverse materiale si pietre pretioase in loc de aur si diamante.

De exemplu, clientii pot alege ca acel controler Lux DualShock 4 de PS4 sa fi placat cu platina, in timp ce butoanele pot fi create din titan, carbon, zinc si asa mai departe.