fbpx

De ce Ubisoft trimite in concediu doi vicepresedinti

De ce Ubisoft trimite in concediu doi vicepresedinti

O noua stire releva faptul ca compania Ubisoft dezvoltatoare de jocuri trimite in concediu doi vicepresedinti de-ai sai si ca porneste o investigatie la nivel de companie. Exista motive pentru care Ubisoft ii trimite in concediu pe acei vicepresedinti. Si motive pentru care deruleaza acea investigatie.

O serie recenta de raportari de abuzuri sexuale si de conduita nepotrivita in cadrul comunitatii de jocuri a inclus acuzatii postate pe social media despre cultura si personalul companiei Ubisoft.

CITESTE SI:  Cat de rezistent la zgarieturi e smartphone-ul OnePlus 6T

Joi, compania de jocuri Ubisoft a oferit o declaratie publica cu privire la acuzatii, sustinand ca: “Am inceput prin a lansa investigatii asupra acuzatiilor cu sprijinul consultantilor externi specializati. Pe baza rezultatelor, ne angajam pe deplin sa trecem la toate masurile disciplinare adecvate. Deoarece aceste investigatii sunt in desfasurare, nu putem oferi alte informatii”.

Jason Schreier de la Bloomberg informeaza ca un numar de angajati Ubisoft au fost trimisi in concediu in asteptarea acestor investigatii, inclusiv doi vicepresedinti – Maxime Beland si Tommy Francois.

CITESTE SI:  Aceasta functie a smartwatch-urilor Apple Watch ajunge in noi tari

Stirea constata, de asemenea, ca o postare interna cu aceeasi declaratie facuta publica a dezvaluit sute de comentarii de la angajati ai companiei de jocuri Ubisoft care si-au exprimat scepticismul ca va exista o schimbare si s-a evidentiat o lipsa de incredere in Resursele Umane.

Un fir Twitter – care colecteaza raportari anonime si publice – a dezvaluit angajati cu pricina, inclusiv vicepresedinti si altii, dar si povesti de la studiouri din Paris, Toronto si Montreal ale companiei de jocuri.

CITESTE SI:  Cum sunt tabletele Lenovo Smart Tab 10 si M8 si ce preturi au

Acele povesti de la compania de jocuri Ubisoft au variat de la lucruri precum comportamentul inadecvat al vicepresedintilor asupra femeilor la locul de munca, rasismul, dar si punerea unor femei pe lista neagra dupa o respingere. Mai devreme in aceasta saptamana, directorul de creatie pentru jocul Assassin’s Creed, Ashraf Ismail, a anuntat ca va merge in concediu.