fbpx

De ce trebuie sa-ti incarci consola de jocuri Nintendo Switch macar la fiecare 6 luni

De ce trebuie sa-ti incarci consola de jocuri Nintendo Switch macar la fiecare 6 luni

Compania Nintendo din Japonia a postat un tweet prin care i-a instiintat pe gameri ca trebuie sa-si incarce consola de jocuri Nintendo Switch macar o data la 6 luni. Exista un motiv pentru care compania a oferit acest sfat.

Daca nu ai folosit consola Nintendo Switch de ceva timp, poate ca ai depozitat-o undeva. Cu toate acestea, se pare ca, potrivit unui tweet publicat de Nintendo Japonia, compania recomanda gamerilor sa-si incarce consolele de jocuri Switch cel putin o data la 6 luni.

CITESTE SI:  De ce ZTE nu va mai putea cumpara procesoare de la Qualcomm

Compania din Japonia sustine ca consolele de jocuri care nu sunt incarcate deloc in peste 6 luni s-ar putea defecta atunci cand gamerii incearca sa le incarce mai tarziu.

Acesta nu vor mai functiona. Daca folosesti in mod activ consola de jocuri, exista posibilitatea ca aceasta e in doc, ceea ce inseamna ca ar trebui sa se incarce constant, deci nu e o problema.

CITESTE SI:  Cum poti folosi camerele Canon drept camere web

Cu toate acestea, e posibil ca exista jucatori care sunt preocupati de durata de viata a acumulatorului lui Switch si sunt ingrijorati ca faptul ca acest dispozitiv se incarca constant ii poate afecta durata de viata a acumulatorului.

Aceasta e o ingrijorare legitima, deoarece, problema cu acumulatorii litiu-ion e ca, cu fiecare incarcare si descarcare, isi pierd din capacitatea maxima de incarcare.

Asta inseamna ca, la fel ca smartphone-urile, in cele din urma o consola Nintendo Switch incarcata 100% constant in doc s-ar putea sa nu mai aiba aceeasi autonomie ca atunci cand era noua.

CITESTE SI:  De ce noile console de jocuri ar putea avea preturi cu 25% mai mari

Nintendo sustine ca autonomia scade, dar ca asa e cel mai sigur. De asemenea, trebuie subliniat ca acumulatorul consolei de jocuri Nintendo Switch poate fi inlocuit, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca Switch nu va mai putea fi utila dupa defectarea acumulatorului.