De ce Sony nu mai permite gamerilor PS4 sa partajeze capturi de ecran direct pe Facebook

De ce Sony nu mai permite gamerilor PS4 sa partajeze capturi de ecran direct pe Facebook

Sony a dezactivat acum scurt timp abilitatea gamerilor PS4 de a-si conecta consola de jocuri la contul lor de Facebook (a eliminat integrarea cu acea retea sociala).

Acest lucru inseamna ca nu mai poti partaja direct pe acea retea sociala clipuri video si capturi de ecran din jocurile de pe consola de jocuri PS4. Nu a existat niciun avertisment prealabil, Sony doar a anuntat acest lucru ieri fara a oferi explicatii.

De ceva timp, gamerii Sony PS4 au putut partaja direct pe reteaua sociala Facebook capturi de ecran si clipuri video din jocuri. Acest lucru e util pentru gamerii care vor sa le arate urmaritorilor ce-au reusit, dar aceasta caracteristica poate fi folosita si ca instrument de promovare pentru streameri.

CITESTE SI:  Care e primul gamer profesionist care a semnat un acord cu Adidas

Cu toate acestea, se pare ca Sony a decis sa elimine integrarea Facebook pentru consola PS4. Asta inseamna ca gamerii nu mai pot partaja direct capturi de ecran si clipuri video din jocuri pe reteaua sociala.

Conform Sony: “Incepand cu 7 octombrie 2019, integrarea Facebook nu va mai fi acceptata pe consola de jocuri PS4. Acest lucru include caracteristicile de partajare pe Facebook a gameplay-ului si a activitatii”.

CITESTE SI:  British Airways a fost hack-uita. Cate carduri bancare au fost "furate"

Compania Sony adauga: “Caracteristicile de partajare ale consolei PS4 vor ramane la fel, cu exceptia faptului ca Facebook nu va mai fi oferita ca destinatie pentru a partaja capturi de ecran, clipuri video, muzica, sau linkuri catre streameri de gameplay”.

Ei bine, asta nu inseamna ca gamerii nu mai pot partaja capturi de ecran de pe consola de jocuri PS4 pe reteaua sociala. Gamerii inca pot partaja manual daca stiu cum, dar nu va mai fi acceptata partajarea directa pe acea retea sociala.

CITESTE SI:  La cati utilizatori a ajuns serviciul PlayStation Now al Sony

Nu e clar de ce Sony a decis sa elimine integrarea Facebook pentru gamerii acelei console de jocuri, dar poate are legatura cu ingrijorarile de confidentialitate. Dar este ceva ce ar trebui sa retii daca ai folosit partajarea directa frecvent pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *