fbpx

De ce Sony doreste sa majoreze preturile jocurilor video la peste 70 de dolari

De ce Sony doreste sa majoreze preturile jocurilor video la peste 70 de dolari

Potrivit unei stiri de Bloomberg, compania Sony din Japonia doreste sa creasca preturile jocurilor video triple-A pana la peste 70 de dolari, desi pana recent costul de 60 de dolari era standardul. Exista un motiv pentru care Sony doreste aceasta majorare a preturilor.

In prezent, standardul actual al preturilor jocurilor video triple-A este stabilit la 60 de dolari, fara a lua in considerare editiile deluxe sau editiile de colectie.

Acesta a fost standardul de ani de zile. Dar cu consolele de ultima generatie ale Sony si Microsoft, unii editori isi majoreaza preturile pe la 70 de dolari, cost despre care se crede ca va deveni noul standard.

CITESTE SI:  Smartphone-ul ASUS ROG Phone a fost conceput special pentru gaming-ul mobil

Cu toate acestea, potrivit unei stiri de Bloomberg, se pare ca nici acest cost nu a fost satisfacator pentru compania Sony din Japonia. Stirea sustine ca compania Sony din Japonia a purtat discutii pentru a creste preturile jocurilor video la peste 70 de dolari.

CITESTE SI:  Ce pregateste compania Sony din Japonia pentru viitor

Stirea nu a dezvaluit cand au avut loc aceste discutii sau daca discutiile inca sunt in desfasurare. Sony nu e singura companie care nu e multumita de preturile actuale de 60 de dolari.

Take-Two, compania parinte a Rockstar, si-a exprimat, de asemenea, o opinie similara in trecut. Se pare ca acest lucru se datoreaza cresterii costurilor pentru dezvoltarea unor jocuri mai ambitioase pentru hardware-ul performant de astazi, hardware care le-a permis dezvoltatorilor sa dezvolte niste jocuri video fantastice.

CITESTE SI:  Ce numar infim de smartphone-uri a livrat Sony in primele 3 luni ale anului

Acestea fiind spuse, avand in vedere pandemia actuala si ca multi oameni au ramas fara un loc de munca, cresterea preturilor nu pare ceva potrivit, deoarece gamerii ar putea fi mai putin inclinati sa cumpere jocuri video daca au un cost de peste 70 de dolari. Ce parere ai? Ai cumpara jocuri video de la Sony daca ar avea un cost de peste 70 de dolari?