fbpx

De ce Sony amana evenimentul pentru PS5, noua consola de jocuri

De ce Sony amana evenimentul pentru PS5, noua consola de jocuri

Conform companiei Sony din Japonia, aceasta a decis sa amane evenimentul pentru lansarea consolei de jocuri PS5. Compania japoneza a dezvaluit si din ce motiv amana evenimentul care trebuia initial sa aiba loc pe 4 iunie.

Daca sperai sa descoperi informatiile oficiale despre consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia, atunci poate ca asteptai evenimentul de pe 4 iunie.

Din pacate, se pare ca va mai trebui sa astepti pentru a afla detalii oficiale, deoarece Sony a anuntat intre timp ca evenimentul a fost amanat. Potrivit companiei Sony din Japonia, motivul amanarii are legatura cu protestele aflate in desfasurare in Statele Unite chiar acum.

CITESTE SI:  Ce pret are noua consola portabila unica a Panic

Compania din Japonia sustine ca, din cauza protestelor, este de parere ca nu e cel mai bun moment pentru a sarbatori aparitia consolei PS5. Nu doreste ca anuntul consolei de jocuri sa umbreasca sau sa intrerupa ceea ce se intampla acum.

CITESTE SI:  Cand ar putea sosi Bataliile in jocul Pokemon GO

Asta pentru ca Sony considera faptul ca exista voci mai importante care trebuie sa fie ascultate acum si ca, drept urmare, isi va amana evenimentul pentru consola pana la o data ulterioara.

Sony nu mentioneaza pana cand va fi amanat exact evenimentul pentru PS5. Dar daca sperai sa afli detalii despre PS5 in aceasta saptamana, vei fi dezamagit. Pana in prezent, compania a dezvaluit cateva informatii cu privire la noua consola de jocuri, inclusiv despre pret, compania japoneza sustinand ca nu va fi neaparat ieftina.

CITESTE SI:  De ce Ubisoft trimite in concediu doi vicepresedinti

De asemenea, compania Sony din Japonia a declarat anterior ca nu intentioneaza sa faca jocurile PS5 compatibile cu PS4. In schimb, compania din Japonia a ales sa lanseze jocuri proprii care vor fi exclusive pentru noua consola de jocuri PS5. Ce parere ai despre asta? Crezi ca e bine ca compania japoneza a amanat evenimentul?