fbpx

De ce Sega si-a vandut businessul de jocuri arcade

De ce Sega si-a vandut businessul de jocuri arcade

Compania Sega din Japonia, companie proeminenta datorita jocurilor sale apreciate, a anuntat ca tocmai si-a vandut businessul de jocuri arcade (sala de gaming) din Tokio. Sega a oferit si un motiv pentru care a decis sa vanda acel business din Tokio.

Aceasta este o companie cu care, fara indoiala, o multime de gameri sunt familiarizati. Respectiva companie din Japonia este responsabila pentru unele jocuri arcade foarte apreciate.

Iar in Japonia, compania japoneza a operat o intreaga cladire in Akihabara, Tokio, acolo unde gazduia o multime de jocuri arcade (intr-o sala de gaming), pana recent.

CITESTE SI:  Cum functioneaza ochelarii inteligenti ce detecteaza coronavirusul Wuhan

Asta pentru ca Sega Sammy, compania parinte din spatele Sega Entertainment, a anuntat ca isi va vinde businessul arcade catre Genda Inc.

Pentru cei nefamiliarizati, Genda este un business de inchiriere de divertisment. Compania de gaming din Japonia va transfera 85,1% dintre actiunile filialei sale catre Genda, in timp ce pe restul le va pastra, compania declarand ca preconizeaza ca va inregistra o pierdere de aproximativ 191 de milioane de dolari pana la sfarsitul anului fiscal.

CITESTE SI:  Cum va depista compania chineza Baidu oamenii care nu poarta masti in China

Potrivit companiei de gaming din Japonia, ei sustin ca motivul din spatele vanzarii are legatura cu pandemia de coronavirus care i-a afectat afacerea.

Compania japoneza a adaugat ca, in ciuda tendintei de redresare, lucrurile sunt inca prea incerte. E dezamagitor ca Sega isi va vinde businessul de jocuri arcade catre o alta companie, dar sa speram ca Genda va putea duce aceasta afacere la un alt nivel.

CITESTE SI:  Ce serviciu, denumit Netflix-ul pirateriei, a revenit la viata, la timp pentru coronavirusul Wuhan

Ce parere ai despre faptul ca compania japoneza Sega si-a vandut businessul de jocuri arcade catre Genda, o alta companie japoneza? Crezi ca pandemia de coronavirus nu justifica aceasta masura radicala?