fbpx

De ce Rockstar suspenda accesul la jocul GTA Online

De ce Rockstar suspenda accesul la jocul GTA Online

Editorul de gaming Rockstar Games a anuntat ca va suspenda accesul gamerilor la jocul sau foarte popular GTA Online. Rockstar a oferit o explicatie pentru aceasta masura. Desi editorul are o explicatie, cu siguranta vor exista gameri nemultumiti ca nu mai pot juca GTA Online.

Rockstar Games va suspenda accesul la jocul GTA Online, pentru a-l onora pe George Floyd. Proteste anti-rasism au avut loc in intreaga lume, dupa ce George Floyd a decedat pe 25 mai.

CITESTE SI:  Cand vor reveni in birourile Google unii dintre angajati

Patru fosti politisti din Minneapolis au fost acuzati in legatura cu decesul lui George Floyd. “In urma memorialului, speram ca va veti alatura pentru a onora numeroasele victime ale nedreptatilor Americii, sprijinind familiile lor, afacerile detinute de oameni de culoare, pe cei care protesteaza pe strazi si organizatiile”, a dezvaluit Rockstar Games pe Twitter.

Editorul Rockstar Games din Statele Unite si-a exprimat sprijinul pentru miscarea Black Lives Matter in anuntul sau. De asemenea, i-a incurajat pe gameri sa onoreze victimele nedreptatilor Statelor Unite, sprijinind familiile lor, intreprinderile lor si pe cei care marsaluiesc pe strazi.

CITESTE SI:  Jocurile de Iarna de la Pyeongchang au fost vizate de malware-ul "Olympic Destroyer"

Jocul GTA Online al Rockstar Games gazduieste o comunitate importanta. La aproape 7 ani de la lansare, GTA Online este inca un joc multiplayer extrem de popular.

Acest joc a avut peste 160.000 de jucatori concurenti pe Steam la un moment dat. De asemenea, din cauza protestelor aflate in desfasurare, o serie de alti editori au amanat evenimente de jocuri, cum ar fi companiile Sony, EA si Epic Games.

CITESTE SI:  Cum incearca guvernul SUA sa inteleaga coronavirusul Wuhan

Ce parere ai despre faptul ca editorul de gaming Rockstar Games suspenda accesul la jocul GTA Online, pentru a-l onora pe George Floyd si pe oamenii care protesteaza in Statele Unite? Crezi ca gamerii vor fi deranjati de aceasta masura a editorului din Statele Unite?