fbpx

De ce Rockstar suspenda accesul la jocul GTA Online

De ce Rockstar suspenda accesul la jocul GTA Online

Editorul de gaming Rockstar Games a anuntat ca va suspenda accesul gamerilor la jocul sau foarte popular GTA Online. Rockstar a oferit o explicatie pentru aceasta masura. Desi editorul are o explicatie, cu siguranta vor exista gameri nemultumiti ca nu mai pot juca GTA Online.

Rockstar Games va suspenda accesul la jocul GTA Online, pentru a-l onora pe George Floyd. Proteste anti-rasism au avut loc in intreaga lume, dupa ce George Floyd a decedat pe 25 mai.

CITESTE SI:  De ce Samsung nu va mai vinde componente pentru smartphone-urile Huawei

Patru fosti politisti din Minneapolis au fost acuzati in legatura cu decesul lui George Floyd. “In urma memorialului, speram ca va veti alatura pentru a onora numeroasele victime ale nedreptatilor Americii, sprijinind familiile lor, afacerile detinute de oameni de culoare, pe cei care protesteaza pe strazi si organizatiile”, a dezvaluit Rockstar Games pe Twitter.

Editorul Rockstar Games din Statele Unite si-a exprimat sprijinul pentru miscarea Black Lives Matter in anuntul sau. De asemenea, i-a incurajat pe gameri sa onoreze victimele nedreptatilor Statelor Unite, sprijinind familiile lor, intreprinderile lor si pe cei care marsaluiesc pe strazi.

CITESTE SI:  Initiativa "Everyone Can Code" a Apple a fost adoptata de mai multe universitati din Europa

Jocul GTA Online al Rockstar Games gazduieste o comunitate importanta. La aproape 7 ani de la lansare, GTA Online este inca un joc multiplayer extrem de popular.

Acest joc a avut peste 160.000 de jucatori concurenti pe Steam la un moment dat. De asemenea, din cauza protestelor aflate in desfasurare, o serie de alti editori au amanat evenimente de jocuri, cum ar fi companiile Sony, EA si Epic Games.

CITESTE SI:  De ce Huawei nu crede ca va primi sanctiuni de la Statele Unite

Ce parere ai despre faptul ca editorul de gaming Rockstar Games suspenda accesul la jocul GTA Online, pentru a-l onora pe George Floyd si pe oamenii care protesteaza in Statele Unite? Crezi ca gamerii vor fi deranjati de aceasta masura a editorului din Statele Unite?

Facebook