fbpx

De ce Riot Games va avea o pauza de o saptamana

De ce Riot Games va avea o pauza de o saptamana

Riot Games este o companie care dezvolta jocuri video si este cunoscuta pentru League of Legends. Aceasta companie de gaming a anuntat recent pe site-ul sau ca s-a pregatit pentru o pauza de o saptamana. Dezvoltatorul a dezvaluit care e rolul acelei pauze de o saptamana.

Riot Games va fi per ansamblu inactiv timp de o saptamana. Intr-un anunt postat pe site-ul sau, dezvoltatorul de jocuri a dezvaluit ca face o pauza de o saptamana pentru odihna.

Dezvoltatorul Riot Games a lansat Valorant, un joc first-person shooter si primul care nu este setat in universul League of Legends, acum cateva luni in urma.

CITESTE SI:  De ce lansarea telescopului spatial James Webb a fost iarasi amanata

De asemenea, a lansat cateva jocuri legate de League of Legends. Riot Games admite in postarea sa ca faptul ca se ocupa de atatea jocuri ii afecteaza echilibrul si ca angajatilor sai le este dificil sa separe munca de viata personala, in cazul muncii remote din cauza coronavirusului.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Galaxy Note Fan Edition, versiunea reconditionata a lui Galaxy Note 7, a fost lansat de Samsung

“In calitate de dezvoltatori de gaming, suntem constienti de efectele termenelor limita ale proiectelor. Noi prioritizam sanatatea echipelor noastre, pentru a putea veni cu noi experiente in viitor”.

Dezvoltatorul Riot Games sustine ca schimba niste programe de lansare, astfel incat sa nu lanseze totul in acelasi timp pentru gameri. De asemenea, sustine ca unele dintre echipele sale se vor asigura ca cineva ramane responsabil.

CITESTE SI:  Compania chineza de jocuri care lanseaza un studio in California

Industria de gaming este cunoscuta pentru munca peste program care impune ca dezvoltatorii sa munceasca din greu, mai ales inainte de lansarea unui joc.

Pe langa munca la Valorant si la alte jocuri, angajatii dezvoltatorului Riot Games s-au confruntat cu unele probleme in cadrul companiei in ultimii ani. O ancheta a Kotaku din 2018 a descris un mediu de munca in care angajatele erau discriminate in mod obisnuit.