fbpx

De ce pretul GeForce Now se dubleaza pentru noii abonati

De ce pretul GeForce Now se dubleaza pentru noii abonati

Pana acum, pretul pentru serviciul de streaming de jocuri GeForce Now al companiei NVIDIA din SUA era de 5 dolari pe luna. Din pacate pentru noii abonati, pretul pentru ei va fi de 10 de dolari pe luna, deci pentru ei costul se va dubla. Dar pentru abonatii vechi va fi mentinut costul initial.

Unul dintre aspectele atragatoare ale serviciului de streaming GeForce Now al companiei NVIDIA din Statele Unite a fost costul de doar 5 dolari pe luna pentru abonati.

CITESTE SI:  Mac mini M1 cu Windows virtualizat vs Surface Pro X cu Windows nativ. Care e mai performant

Asta inseamna ca era destul de ieftin. Din pacate, daca nu te-ai inscris inainte si te inscrii acum, costul va fi de 10 dolari pe luna. Acest cost va fi pentru toti abonatii noi.

Potrivit directorului GeForce Now, Phil Eisler, acesta a declarat ca acest pret de 10 dolari a fost avut in vedere in orice moment. “Dupa un an in care am avut pretul fondatorilor, acum cream nivelul principal pe care il numim GeForce Now Priority. Costul nostru de 9,99 dolari a fost in orice moment costul vizat, pe baza costului de operare a serviciului de streaming de jocuri al NVIDIA. Remarcam oameni care se implica mai aprofundat in gaming. Si intentionam sa crestem acest serviciu si sa-i extindem capacitatea. Iar acesta este pretul care ne permite aceste lucruri”.

CITESTE SI:  Bateriile smartphone-urilor Samsung Galaxy Note 4 au fost rechemate din cauza riscurilor de supraincalzire

In prezent, GeForce Now de la compania NVIDIA din Statele Unite are aproximativ 10 milioane de membri, asa ca e logic ca ar trebui crescuta capacitatea pentru a sustine acesti membri.

CITESTE SI:  VIDEO: Un analist prezice care va fi pretul consolei Project Scorpio a Microsoft

Prin urmare, o crestere a costului ar permite asta. Din fericire pentru abonati vechi care s-au inscris inainte de cresterea costului, cel de 5 de dolari va fi mentinut.

Pretul pentru abonatii vechi ai serviciului de streaming NVIDIA GeForce Now va fi de 5 dolari pe luna ca pana acum. Ce parere ai despre cresterea pretului pentru serviciul NVIDIA, pentru noii abonati? Crezi ca acest serviciu de streaming de jocuri al NVIDIA e inca tentant?