fbpx

De ce pretul consolei PlayStation Classic a fost redus foarte mult

De ce pretul consolei PlayStation Classic a fost redus foarte mult

La o luna de la lansarea NES Classic, acest dispozitiv era aproape imposibil de gasit. Iar la o luna dupa lansarea consolei PlayStation Classic, pretul acesteia a fost redus destul de mult. Reducerea pretului acestui dispozitiv de la Sony indica faptul ca nu se vinde foarte bine.

Nintendo a inregistrat un succes considerabil cu mini-consolele sale. NES Classic a fost destul de greu de obtinut dupa ce s-a lansat – si la fel si dispozitivul SNES.

CITESTE SI:  Ce suma de bani uriasa a generat jocul Fortnite doar din achizitii

Ambele console au fost foarte bine privite, iar Nintendo a vandut o multime de unitati. Si Sony a dorit sa ia parte la actiune, asa ca a lansat PlayStation Classic.

Cu toate acestea, consola sa nu a avut succesul pe care l-a dorit. La doar o luna dupa ce Sony a lansat PlayStation Classic, compania a redus considerabil pretul acestei console.

Aceasta avea un pret de 100 de dolari, iar acum e disponibila la 60 de dolari. Aceasta reprezinta o reducere de 40% la doar o luna de la lansare.

CITESTE SI:  Jocul Diablo Immortal a fost intampinat de reactii surprinzatoare

Nu doar un retailer reduce preturile pentru a vinde mai multe astfel de unitati. Asta pentru ca Sony PlayStation Classic e disponibila la un pret de 60 de dolari la retaileri precum Amazon si Target.

Acest lucru indica faptul ca Sony nu a vandut cate unitati a dorit sau cate a produs, ceea ce a fortat compania sa reduca pretul. Unii fani nu au fost foarte incantati de aceasta consola.

CITESTE SI:  Acest oras european ar putea avea taxiuri zburatoare in 2024

Acestora nu le-a placut ca Sony a limitat dispozitivul la doar 20 de jocuri. Este greu sa-i multumesti pe toti cu doar 20 de jocuri din nenumaratele care au fost lansat pe PS1.

Acest lucru – impreuna cu erorile de emulare cu care se confrunta multi utilizatori si faptul ca consola suporta numai controlerele originale ale PS1 – par sa impiedice Sony PlayStation Classic sa se vanda foarte bine.