fbpx
De ce pretul consolei de jocuri Nintendo Switch de baza a fost redus in Europa

De ce pretul consolei de jocuri Nintendo Switch de baza a fost redus in Europa

Pretul consolei de jocuri Nintendo Switch de baza a companiei din Japonia a fost redus in Regatul Unit si in alte parti din Europa. Acest pret a fost redus in Europa dintr-un anumit motiv pe care il vom dezvolta.

In iulie, compania Nintendo din Japonia a prezentat un nou model de consola de jocuri Switch, cu un ecran OLED. S-a dezvaluit un pret de 350 de dolari, noul model fiind cu 50 de dolari mai scump decat consola Nintendo Switch obisnuita.

CITESTE SI:  Despre noile casti Galaxy Buds Pro ale Samsung

Cu toate acestea, se pare ca, in Regatul Unit si in alte tari din Europa, compania japoneza a redus costul modelului de baza. Deci, care sunt noile preturi ale acelei console Nintendo?

In Regatul Unit e vorba despre o reducere a costului modelului de baza de la 279,99 de lire sterline pana la 259,99 de lire sterline. De asemenea, in Europa, costul a scazut de la 329,99 de euro la 300,99 de euro.

Din pacate pentru americani, nu e sigur daca aceste reduceri de preturi vor aparea si in Statele Unite. Nu ar fi surprinzator daca costul s-ar reduce si in Statele Unite, dar pentru moment nu exista informatii in aceasta privinta.

CITESTE SI:  Ce pret va avea sistemul MagSafe Duo al Apple

Dar reducerea pretului in Europa e cumva logica. Prin extinderea decalajului dintre modelul vechi si cel nou, modelul vechi de consola de jocuri Nintendo Switch va fi mai tentant pentru gamerii de buget, ceea ce va contribui la stimularea vanzarilor hardware, dar si ale celor software care reprezinta majoritatea veniturilor companiei din Japonia.

CITESTE SI:  Cate console Switch a vandut Nintendo pana acum

In orice caz, noua consola de jocuri Nintendo Switch cu ecran OLED va fi vanduta incepand cu data de 8 octombrie, asa ca poate reducerile din Statele Unite vor aparea prin acea perioada.

Ce parere ai despre reducerea pretului consolei de jocuri Nintendo Switch de baza din Europa? Pe aceasta o vei cumpara, sau vei cumpara modelul OLED?