fbpx

De ce Pokemon GO nu mai ruleaza pe smartphone-urile Android cu root

De ce Pokemon GO nu mai ruleaza pe smartphone-urile Android cu root

Doua update-uri destul de recente au impiedicat jocul Pokemon GO sa ruleze pe smartphone-urile Android care au trecut prin root. Aceasta este o miscare defensiva a companiei Niantic pentru unii utilizatori care abuzeaza de jocul popular.

Nimanui nu-i plac trisorii, motiv pentru care Niantic a decis recent sa blocheze jocului Pokemon GO pentru a nu putea rula pe smartphone-urile Android care au trecut prin acea procedura.

Asta pentru a preveni eventualele trisari. Modul in care functioneaza acest lucru este urmatorul: se pare ca aplicatia Pokemon GO va scana sistemul de stocare intern al smartphone-ului tau Android pentru a vedea daca acesta prezinta semne de root.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum se descurca iPhone XR intr-un test de rezistenta

Daca prezinta semne, vei fi blocat in jocul Pokemon GO. Nu este surprinzator faptul ca aceasta miscare nu i-a incantat pe multi utilizatori. Asta pentru ca exista multi utilizatori Android care savarsesc root pe smartphone-urile lor din alte motive, cum ar fi personalizarea mai mare a Android, rularea aplicatiilor care fara root nu ar putea rula si asa mai departe.

CITESTE SI:  Ce bug iOS 13 afecteaza jocurile Fortnite si PUBG

Multe dintre aceste lucruri nu au legatura cu Pokemon GO sau cu trisatul. Acest lucru inseamna ca aceasta interdictie totala a dus la unele pagube nejustificate.

Intr-o postare pe Reddit, aflam ca exista diverse modalitati prin care jocul Pokemon GO poate crede ca smartphone-ului tau Android i s-a efectuat root. Se poate intampla sa creada asta daca ai pe smartphone foldere care au nume similare cu cele ale folderelor legate de root, ceea ce va duce la impiedicarea rularii jocului.

CITESTE SI:  VIDEO: Cine poate juca gratuit prin streaming jocul Assassin's Creed Odyssey in Google Chrome

Acestea fiind spuse, exista modalitati de evitare, cum ar fi blocarea aplicatiilor care incearca sa acceseze procese de fundal, ceea ce va impiedica jocul sa incerce sa detecteze folderele si fisierele legate de root. Deci acest lucru este ceva ce trebuie sa iei in considerare daca doresti sa joci Pokemon GO pe un smartphone Android pe care s-a efectuat acea procedura.