fbpx

De ce Nintendo ofera o reducere rara a preturilor jocurilor Mario

De ce Nintendo ofera o reducere rara a preturilor jocurilor Mario

Compania de gaming Nintendo din Japonia a redus preturile la o serie de jocuri Mario pe care le-a creat si lansat de-a lungul anilor. Nintendo a avut un motiv pentru care a redus aceste preturi. Compania doar a asteptat data potrivita.

E rar sa vezi la vanzare jocuri first-party de la compania japoneza Nintendo. Dar, multumita Mario Day (ziua instalatatorului mustacios cunoscuta si sub numele Mar10 – vine de la March 10), gamerii pot cumpara cateva dintre cele mai recente jocuri – cu instalatorul – ale companiei Nintendo la reducere.

CITESTE SI:  De ce Qualcomm trebuie sa plateasca 2 miliarde de dolari companiei NXP Semiconductors

Avand in vedere ca o serie de retaileri participa la eveniment, gamerii care doresc sa cumpere asa ceva au de unde alege. Acestea pot fi cumparate de pe eShop, Amazon, dar si de pe Gamestop, Target si Walmart.

Cel mai bine vandut este Super Mario Maker 2. In prezent, acesta are un pret de 40 de dolari, redus de la 60 de dolari. Exista unii gameri carora le-a placut lansarea pentru Nintendo Switch a lui Mario Maker, cand acesta s-a lansat.

CITESTE SI:  Compania care si-ar putea readuce jocurile pe Steam

Conform monitorului de preturi al eShop, 40 de dolari e cel mai redus pret la care Maker 2 s-a vandut pe eShop. Super Mario Party este de asemenea de vanzare.

Are un cost redus la 40 de dolari, de la 60 de dolari. Retineti ca acest joc poate strica relatiile de amicitie. Urmatorul este Mario & Sonic at the Olympics Games Tokyo 2020.

CITESTE SI:  Cum sunt ochelarii AR Spectacles 3 ai Snap si ce pret au

Si acesta are un pret redus la 40 de dolari. Jocul companiei Nintendo din Japonia dispune de un mod retro in care personajele concureaza la Jocurile Olimpice din 1964 din Tokio.

In cele din urma, exista jocul Yoshi’s Crafted World al Nintendo. Si acesta are un pret redus la 40 de dolari. Chiar daca Mario Day a fost ieri, toate ofertele de mai sus sunt disponibile pana la sfarsitul zilei de 14 martie.