fbpx
De ce Nintendo nu lucreaza inca la consola de jocuri Switch Pro

De ce Nintendo nu lucreaza inca la consola de jocuri Switch Pro

Desi se zvonea ca compania Nintendo din Japonia lucreaza la o consola de jocuri Switch Pro, compania japoneza a infirmat acest lucru. Iar acum anumite informatii indica motivul pentru care compania din Japonia nu lucreaza inca la un astfel de dispozitiv de gaming Pro.

De o vreme, circula zvonuri conform carora compania Nintendo din Japonia lucreaza la o consola de jocuri Switch Pro, cu hardware mai puternic si care permite rularea jocurilor 4K.

Ani de zile Nintendo a infirmat acest lucru, iar acum a aparut un posibil motiv pentru asta. Potrivit lui NateDrake, un insider Nintendo, conform unei informatii, motivul pentru care Switch Pro nu e in lucru e faptul ca exista o noua consola de jocuri de urmatoare generatie Switch (fara Pro) in lucru.

CITESTE SI:  Smartphone-urile cu procesor cu 10 nuclee vor aparea in 2016

Desi aceasta e inca bazata pe Switch, insiderul crede ca componentele sale hardware vor fi noi si vor permite gaming 4K. De asemenea, insiderul crede ca, cu acest upgrade, va fi cel mai probabil vorba despre un nou procesor si ca din acest motiv compatibilitatea retroactiva va fi afectata.

CITESTE SI:  Uluitor! SanDisk a produs un card microSD de 400GB

Dar, conform insiderului, e posibil ca Nintendo se va asigura ca dispozitivul va permite compatibilitate retroactiva (cu jocurile vechi). Au circulat stiri conform carora unor dezvoltatori le-au fost oferite kituri de dezvoltare 4K de la Nintendo.

E posibil ca compania din Japonia chiar nu lucreaza la un Switch Pro, ci la cu totul altceva. Oricum ar fi, cu consolele de jocuri PS5 si Xbox Series X/S pe piata, ne imaginam ca era si timpul ca compania din Japonia sa lanseze un upgrade mai important pentru dispozitivul de gaming, nu doar integrand un ecran OLED. Ce parere ai despre asta? Crezi ca compania Nintendo din Japonia lucreaza intr-adevar la un upgrade al consolei de jocuri Switch?