fbpx

De ce Nintendo a oferit console gratuite Switch unui avion plin de oameni

De ce Nintendo a oferit console gratuite Switch unui avion plin de oameni

Conform unei stiri, un grup de oameni norocosi pasageri ai unui zbor au primit in mod gratuit cate o consola de jocuri Switch si cate o copie Super Mario Maker 2 de la compania Nintendo din Japonia.

Primul indiciu al acestui act altruist al Nintendo a venit de la Nicholas Friedman care se ocupa de social media pentru Funimation si care a postat pe Twitter. Acei oameni norocosi care au primit console de jocuri gratuite erau pasageri ai unui zbor al Southwest Airlines.

CITESTE SI:  Walmart despre faptul ca doreste sa cumpere TikTok

Pentru majoritatea dintre noi, zborul catre destinatia dorita nu e intotdeauna cea mai placuta experienta. Exista turbulente, alimente care nu au intotdeauna gust bun, oameni deranjanti si asa mai departe.

Cu toate acestea, se pare ca toti oamenii pasageri ai unui zbor al Southwest Airlines tocmai au primit surpriza vietii lor cand compania japoneza Nintendo le-a oferit cate o consola de jocuri Switch gratuita.

Pe langa consola de jocuri gratuita Switch, compania japoneza Nintendo le-a oferit si o copie a Super Mario Maker 2, aceste lucruri tinandu-i ocupati pe oameni pana la destinatie.

CITESTE SI:  Reteaua sociala care a verificat din greseala contul unui candidat politic fals

Southwest Airlines a confirmat intre timp ca aceste cadouri sunt autentice si ca sunt parte dintr-un parteneriat cu Nintendo pentru promovare. Deci consolele gratuite au fost pentru promovare.

Nu este clar cum a fost ales acest zbor si daca exista planuri pentru ca oferirea de cadouri sa se repete. Oricum ar fi, se pare ca acest grup de oameni au fost norocosi daca au primit gratuit un Switch.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e robotul Avatar al Meltin MMI

Acestea fiind spuse, aceasta nu este prima data cand ambele companii au colaborat impreuna. Anterior, Southwest Airlines si Nintendo au oferit gratuit oamenilor console Wii U impreuna cu Super Mario Maker.

Recent, Nintendo a anuntat doua noi console de jocuri. Este vorba despre Switch Lite (o versiune mai mica si mai portabila a Switch) si o versiune Switch imbunatatita cu o autonomia mai buna a bateriei.