De ce Minecraft pentru Apple TV a fost abandonat

De ce Minecraft pentru Apple TV a fost abandonat

Minecraft a ajuns la sfarsitul sau pe Apple TV. Jocul a fost inlaturat din tvOS App Store, iar proprietarii jocului pentru dispozitivul companiei din Cupertino au primit un mesaj de la aceata companie.

Editia Apple TV a jocului extrem de popular a fost anuntata la un eveniment din octombrie 2016, in cadrul caruia s-a promovat potentialul jocului de a putea fi jucat pe mai multe platforme.

Minecraft pentru Apple TV a fost lansat acum cativa ani in urma, ceea ce a determinat ca jocul sa poata fi jucat pe cam toate platformele, inclusiv smartphone-uri, PC-uri, console, tablete si asa mai departe.

CITESTE SI:  De ce Epic Games da in judecata un YouTuber

Cu toate acestea, desi se pare ca Minecraft ca intreg are succes, versiunea pentru Apple TV nu a avut. Astfel ca Microsoft a decis sa abandoneze aceasta versiune a jocului.

Intr-un mesaj lasat jucatorilor, compania spune: “Incepand de luni, 24 septembrie, versiunea Apple TV a Minecraft nu va mai fi actualizata sau sustinuta. Suntem recunoscatori comunitatii Apple TV pentru sprijinul sau, dar trebuie sa realocam resursele pentru platformele pe care jucatorii nostri le folosesc cel mai mult. Nu va ingrijorati, puteti in continuare sa jucati Minecraft pe Apple TV, sa continuati sa va construiti lumea si puteti pastra achizitiile Marketplace (inclusiv Minecoins)”.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum ofera operatorul T-Mobile demonstratii pentru 5G

Practic, Minecraft este in continuare jucabil pentru cei care l-au descarcat deja si va continua sa fie jucabil si operational, dar sa nu va asteptati la continut nou si la reparatii de bug-uri.

Cei care au ratat descarcarea, ghinionul lor. Cu toate acestea, dupa am spus, jocul este in continuare disponibil pe mai multe platforme si dispozitive, asa ca, daca ati vrea cu adevarat sa jucati Minecraft, exista multe modalitati pentru asta. Acesta se poate juca foarte bine si pe PlayStation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *