fbpx

De ce lansarea consolei de jocuri Playdate a fost reprogramata pentru 2021

De ce lansarea consolei de jocuri Playdate a fost reprogramata in 2021

Compania Panic – care dezvolta consola de jocuri portabila Playdate – a anuntat ca acest dispozitiv cu manivela  nu va fi lansat in 2020, ci in 2021. Aceasta companie a oferit si un motiv pentru asta.

Va trebui sa ai rabdare daca doresti sa cumperi consola de jocuri portabila a Panic. Compania a anunta ca consola portabila nu va fi lansata in 2020, ci la inceputul anului 2021.

Acest dispozitiv e primul produs hardware (fizic) al dezvoltatorului software, un dispozitiv portabil cu o manivela, pe langa butoanele traditionale pentru controlul dispozitivului.

CITESTE SI:  Un baiat care a renuntat la Xbox One pentru a dona paturi primeste o surpriza de la Microsoft

Compania Panic a anuntat in martie ca angajatii sai tranzitau catre munca de la distanta si ca fabrica malaeziana care producea Playdate a fost inchisa temporar.

Compania sustine ca adaptarea la aceste circumstante a dus la decizia de a reprograma lansarea in 2021. Totusi, din fericire, partea hardware a Playdate este definitivata si aprobata de FCC din SUA, ceea ce inseamna ca aceasta consola portabila poate fi produsa incepand cu aceasta luna.

CITESTE SI:  Inovatie. Ce poate controlerul consolei de jocuri PS5

Panic a anuntat versiunile Windows si Linux ale Playdate Simulator, un soft pentru proiectarea de jocuri pentru acest dispozitiv. De la anuntul initial al dispozitivului, compania Panic a sustinut ca fiecare consola portabila Playdate va putea fi folosita si in calitate de kit de dezvoltare, ceea ce inseamna ca oamenii pot folosi dispozitivul pentru a dezvolta si testa jocuri.

CITESTE SI:  Cat de rezistent la zgarieturi e smartphone-ul OnePlus 6T

Deoarece dispozitivul nu are un magazin de aplicatii, Panic indeamna designerii de gaming sa distribuie jocurile dupa cum cred ei de cuviinta. Dispozitivul va avea un pret de 149 de dolari si va fi disponibil pe site-ul oficial al companiei Panic la lansare. Panic sustine ca vor exista 20.000 console de jocuri Playdate initial.