fbpx

De ce jucatorii jocului NBA 2K19 de 2,99 dolari sunt furiosi

De ce jucatorii jocului NBA 2K19 de 2,99 dolari sunt furiosi

Jucatorii jocului NBA 2K19 pe care l-au cumparat la promotie la un pret de 2,99 de dolari sunt furiosi in legatura cu acesta. Intr-un thread de pe Reddit creat sambata, utilizatorul de Reddit “afilathiel” a postat o captura de ecran cu ecranul de incarcare a jocului NBA 2K19. Ceea ce l-a nemultumit pe acesta si pe alti gameri furiosi este faptul ca apar multe reclame si ca nu pot fi omise de jucatori.

Franciza NBA 2K e foarte indragita de gameri, dar acestia par sa fie furiosi ca s-a decis sa se puna reclame pe care nu le pot emite in NBA 2K19.

CITESTE SI:  Ce profit a avut Nintendo de pandemie

Jucatorii spun ca apar reclame in jocul de baschet pe mai multe platforme. Gamerii vad aceste reclame pe ecranul de incarcare. Jocurile de sport 2K au avut anunturi pe ecranul de incarcare si in trecut, deci nu e ceva in intregime nou.

Era posibil sa dezactivezi reclamele pur si simplu oprind 2K TV din setarile jocului. Cu toate acestea, revolta recenta a jucatorilor furiosi indica faptul ca aceste reclame sunt acum servite mai des.

CITESTE SI:  Noul robot al Sony ar putea fi un nou Aibo

Cu greu poate fi realizata o comparatie cu jocurile mobile care permit jucatorilor sa urmareasca reclame, majoritatea celor gratuite servind anunturi.

Dar NBA 2K19 nu este un joc gratuit. Jucatorii deja au platit pentru acesta si se asteptau sa nu li se serveasca anunturi peste care nu pot trece.

CITESTE SI:  De ce gamerii sunt nemultumiti ca jocul "CS:GO" este gratuit

E interesant de remarcat faptul ca NBA 2K19 a fost recent vandut pe mai multe platforme la un pret promotional de doar 2,99 dolari. A devenit o achizitie foarte tentanta, avand in vedere ca pretul a fost redus cu 95%.

Unii critici spun ca compania a procedat astfel pentru a castiga rapid multi noi jucatori pentru NBA 2K19 pentru ca mai apoi sa le serveasca anunturi. Inca nu exista un raspuns oficial de la companie pe marginea acestui subiect.