fbpx
De ce jocurile Apple Arcade nu ruleaza bine la rezolutie 4K

De ce jocurile Apple Arcade nu ruleaza bine la rezolutie 4K

O recenzie timpurie a serviciului de streaming de jocuri Apple Arcade indica faptul ca Apple TV nu ruleaza bine unele jocuri la rezolutie 4K. Recenzia, postata de Macworld, indica faptul ca, desi jocurile Apple Arcade sunt uimitoare, unele dintre ele nu pot fi jucate cum trebuie la rezolutia 4K. Unii zic ca ar putea fi o problema de optimizare.

Apple Arcade s-a lansat luna trecuta si a aparut pe platforme precum iOS si TV. Dupa cum unii poate stiu, cea de-a doua platforma a companiei din Cupertino – TV – accepta rezolutia 4K care e excelenta pentru clipuri video, dar nu foarte buna pentru jocuri video.

CITESTE SI:  Ce ecran nemaivazut ar putea avea iPhone 12 de la Apple

Asta conform recenziilor timpurii ale Apple Arcade in care utilizatorii semnaleaza ca nu este o experienta ideala. Conform unei recenzii postate de Macworld, “Jocurile serviciului sunt grozave pentru platforma de TV 4K, cu conditia sa functioneze corect. Frogger in Toy Town are rate de cadre atat de reduse la rezolutie 4K incat scena de deschidere seamana uneori cu animatiile create cu fotografii. Nici nu am putut rula The Pinball Wizard dincolo de scena initiala a povestii, asa ca a trebuit sa ma multumesc cu vizionarea animatiei de incarcare timp de cateva minute inainte de a renunta”.

CITESTE SI:  De ce Apple a platit catre Samsung 1 miliard de dolari

Cu toate acestea, recenzia mai mentioneaza ca acestea sunt exemple extreme si ca majoritatea jocurilor ruleaza bine cu scaderea ocazionala a ratei de cadre la rezolutia 4K.

Ca sa fim cinstiti, Apple Arcade este inca un serviciu relativ nou si, asa cum era de asteptat, vor exista anumite poticniri. Daca te confrunti cu problema ratei de cadre reduse cu Apple Arcade, sa stii ca nu esti singurul.

CITESTE SI:  Un baiat de 6 ani trece examenul Microsoft

E posibil ca aceasta e mai mult o problema de optimizare decat una hardware. Asa ca update-urile viitoare ar putea permite jocurilor sa ruleze mai bine la rezolutie 4K. Intre timp, se pare ca aceasta problema nu exista pe iPhone sau pe iPad.