fbpx

De ce jocul FarmVille de pe Facebook va fi inchis

De ce jocul FarmVille de pe Facebook va fi inchis

Un anumit joc cu foarte multi jucatori de pe reteaua sociala Facebook va fi inchis pe data de 31 decembrie a acestui an. Este vorba despre FarmVille, dar cu siguranta nu va fi singurul. Exista un motiv pentru care aceste jocuri vor fi inchise la sfarsitul anului.

Daca doresti sa recoltezi fructe, ar trebui sa nu pierzi vremea si sa treci la recoltare. Zynga inchide jocul sau web original FarmVille de pe reteaua sociala la sfarsitul anului, a anuntat compania.

CITESTE SI:  Ce zice Apple despre tabletele iPad Pro indoite

Acestea nu sunt vesti cu totul neasteptate; compania Facebook din Statele Unite a declarat in iulie ca nu va mai accepta jocuri Flash incepand cu 31 decembrie, aceeasi data la care compania Adobe renunta complet la Flash Player.

Pare sfarsitul unei ere de gaming. Pe cat de aiurea (si uneori sacaitor) era FarmVille – mai ales cand parea ca toti utilizatorii retelei sociale Facebook isi cresc recoltele in aceasta aplicatie – acesta a fost un castig pentru Zynga.

Aceasta aplicatie (care va fi inchisa pe 31 decembrie) a fost lansata in 2009 si a avut peste 10 milioane de utilizatori activi zilnic in mai putin de doua luni. La varful popularitatii sale, circa 30 de milioane de utilizatori Facebook jucau zilnic FarmVille, acest lucru ducand la venituri record pentru Zynga.

CITESTE SI:  Cum e TV-ul de 70.000 de dolari al Sony

A urmat o versiune mobila si o continuare, dar jocurile ulterioare nu au surprins niciodata magia originalului. Jucatorii FarmVille de pe reteaua sociala vor putea efectua achizitii in aplicatie pana pe 17 noiembrie, dupa care sistemul sau de plati se va inchide.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa recastige increderea clientilor dupa ce a redus intentionat performanta iPhone-urilor

Puteti juca jocul pe reteaua sociala Facebook pana pe 31 decembrie, dupa care acesta se va inchide definitiv. Zynga sustine ca o versiune mobila a FarmVille 3 va fi disponibila in toata lumea in curand.

Ce parere ai despre faptul ca jocul FarmVille de pe Facebook al Zynga va fi inchis? Crezi ca e un lucru rau sau nu? Obisnuiai sau obisnuiesti sa joci asa ceva pe reteaua sociala Facebook?