fbpx

De ce Epic Games ofera gratuit jachete si tablete Samsung influencerilor social media

De ce Epic Games ofera gratuit jachete si tablete Samsung influencerilor social media

Compania de gaming Epic Games din Statele Unite are o noua campanie in desfasurare. Prin aceasta campanie, compania de jocuri din Statele Unite ofera gratuit influencerilor social media o jacheta si o tableta Samsung. Exista un motiv pentru aceasta campanie aparent neobisnuita.

Dupa cum a aparut in stiri, companiile Apple si Epic Games din Statele Unite sunt implicate intr-un proces de natura legala din cauza jocului Fortnite si a comisioanelor din vanzari.

Epic Games se impotriveste platirii catre compania americana Apple a unui comision de 30% din fiecare achizitie in Fortnite. In acest scop, Epic a lansat diverse campanii care vizeaza companii precum Apple si Google.

CITESTE SI:  S-ar putea ca nu MediaTek va furniza modemuri 5G pentru Apple, pana la urma

Cea mai recenta campanie de la Epic Games este “Free Fortnite” prin care compania de gaming trimite influencerilor social media un pachet gratuit care contine o jacheta si o tableta Samsung. Faza e ca cutia se aseamana cu cutia utilizata de Apple.

Jacheta gratuita oferita influencerilor social media contine un logo similar cu cel Apple si prezinta un curcubeu pe care Apple l-a folosit in trecut in logoul sau. Iar sintagma “Free Fortnite” pare sa fie alcatuita folosind un font similar cu fonturile folosite de Apple anterior.

CITESTE SI:  Noi laptopuri Lenovo ThinkPad performante. Preturi si specificatii

Pachetul gratuit cu jacheta si tableta Samsung pentru influencerii social media contine, de asemenea, o scrisoare in care scrie: “Fortnite a fost numit Jocul Anului pentru Samsung Galaxy Store in 2020. Din acest motiv, am colaborat cu Samsung pentru a va trimite o cutie speciala #FreeFortnite. Desi Fortnite nu mai este disponibil in prezent in App Store sau Google Play, poti inca obtine cele mai recente update-uri Fortnite din aplicatia Epic Games de pe Samsung Galaxy Store. Promovati #FreeFortnite”.

CITESTE SI:  De ce un tanar australian a spart reteaua Apple

In acest moment, nu e clar cum va evolua aceasta campanie impotriva Apple in care sunt implicati influenceri social media. Dar daca Epic Games are sorti de izbanda, ar putea crea un precedent pentru alti dezvoltatori de jocuri.

Facebook