fbpx

De ce consola de jocuri PS5 a Sony nu va fi foarte ieftina

De ce consola de jocuri PS5 a Sony nu va fi foarte ieftina

Compania Sony din Japonia a dezvaluit de ce viitoarea sa consola de jocuri – PS5 – nu va fi una foarte ieftina. Pretul dispozitivului PS4 a fost in avantajul sau, dar acest lucru s-ar putea sa nu se mai intample pentru PS5.

Cand Sony PS4 s-a lansat pentru prima data, aceasta consola de jocuri a reusit sa obtina un avantaj fata de Microsoft Xbox One, datorita pretului si altor aspecte.

Consola de la compania Sony din Japonia era cu circa 100 de dolari mai ieftina, fiind o alegere clara pentru cei care nu erau neaparat fideli niciuneia dintre cele doua platforme.

CITESTE SI:  Cum arata fotografia capturata de iPhone pentru coperta unui reviste

Dar se pare ca pretul nu va mai fi in avantajul viitoarei console de jocuri a Sony, PS5. Vorbind pentru GamesIndustry.biz, presedintele si CEO-ul Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, a dezvaluit ca, in ceea ce priveste pretul, PS5 nu va fi neaparat cea mai ieftina.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Folder este un alt smartphone Android tip clapeta - specificatiile oficiale

Ryan a fost citat spunand: “Cred ca cea mai buna modalitate prin care putem avea succes este prin oferirea celui mai bun raport performanta/cost pe care il putem oferi. PS5 nu va fi cea mai ieftina consola de jocuri”.

Jim Ryan a mai adaugat: “Performanta este o combinatie de mai multe lucruri. In zona noastra inseamna jocuri, inseamna numarul de jocuri, calitatea lor, pretul lor… toate aceste lucruri stabilesc succesul”.

Pana in prezent, nu s-a dezvaluit ce pret va avea PS5. Dar, daca zvonurile sunt adevarate, aceasta consola de jocuri va costa circa 500 de dolari.

CITESTE SI:  Motivul pentru care guvernul Statelor Unite blocheaza oferta companiei Broadcom pentru Qualcomm

Sony a dezvaluit anterior ca pretul dispozitivului PS5 va fi atragator pentru gameri, dar afirmatia era destul de vaga. Abordarea axata pe performanta avuta de Sony pare sa fie diferita de abordarea avuta de Microsoft care a indicat ca costul consolei sale Xbox One X va fi “competitiv”.