fbpx

De ce compania Sony investeste in Epic Games

De ce compania Sony investeste in Epic Games

Conform unor noi informatii, compania Sony din Japonia investeste 250 de milioane de dolari in Epic Games, dezvoltatorul din Statele Unite care dezvolta jocul Fortnite si motorul de joc Unreal Engine. E clar ca Sony investeste acea suma pentru ca se asteapta la beneficii si avantaje.

Sony investeste o suma de bani in dezvoltatorul din Statele Unite care dezvolta Fortnite. Investitia de 250 de milioane de dolari va oferi companiei Sony din Japonia un pachet minoritar de actiuni la Epic Games, Epic fiind si cea care produce platforma Unreal Engine pentru dezvoltatori.

CITESTE SI:  Unde poti juca gratuit 2500 de jocuri MS-DOS in browser

Intr-un comunicat, companiile au mentionat ca au o relatie deja stransa si ca investitia de sute de milioane de dolari le va extinde colaborarea. “Tehnologia Epic Games in domenii precum grafica o plaseaza in varful dezvoltarii motoarelor de joc, cu Unreal Engine si cu alte inovatii”, a precizat CEO-ul Sony, Kenichiro Yoshida, intr-o declaratie.

CITESTE SI:  Cum sunt pedepsiti jucatorii care folosesc limbaj toxic in Rainbow Six Siege

“Vom explora oportunitatile pentru o colaborare cu Epic Games pentru a incanta si multumi consumatorii si industria in general, nu numai prin jocuri, ci si prin peisajul de entertainment digital aflat in evolutie”.

Desi compania din Statele Unite e poate cea mai cunoscuta pentru Fortnite, investitia ii va oferi companiei Sony din Japonia o pozitie mai solida in tehnologia din spatele unora dintre cele mai populare jocuri, dar si oportunitatea de a lucra impreuna la experiente hibride de gaming si entertainment digital, cum ar fi cele pionerate de jocul Fortnite.

CITESTE SI:  Se pare ca Pokemon GO este benefic pentru sanatatea ta mintala

Ce parere ai despre asta? Va reusi compania Sony din Japonia sa fructifice investitia de 250 de milioane de dolari pe care a plasat-o in compania Epic Games din Statele Unite?